Az emo a szomorúságról szól vagy az érzelmekről?
le fogtok pontozni, de én akkor is leírom a véleményem.
szerintem nem szól semmiről, inkább divat. Egy 13-14 gyereknek nincs sok köze a világfájdalomhoz. Legalábbis csak ritkán. Azok a gyerekek viszont nem hívják fel magukra így a figyelmet.
Hogy az érzelemről szól-e? Hát minden ember érzelmes, van, aki kevésbé. Az emok sírnak? mindenki sír! de az érzelmes emberek nem feketében járnak, nem néznek ki úgy, mint a zombik és nem várják a halált. ódákat tudnék erről zengeni, de nem teszem, mert miattam úgysem fog megváltozni egy ember véleménye sem.
eredetileg arról szól (legjobb tudomásom szerint), hogy ne félj kimutatni az érzelmeidet (nem csak a szomorúságot, hanem mindent) és lázadj az érzelemmentes, racionális világ ellen->emotional rock
de annyira elkorcsosították, hogy már csak világfájdalmat és depressziót tettető, divatmajmolás lett belőle, az, amit az első válaszoló írt...
EMO:egyik szemem sír, a másik haj!
Már bocs de ezt muszáj volt!!!Ám az emo sztem is csak egy divat, a gyerekek már nem tudnak magukkal mit kezdeni,ezért sajnáltatják magukat, órákig állnak a tükör előtt míg be nem lövik a sérójukat+ki nem festik magukat,meg kockás,pöttyös,mintás,fekete+pink kombinációs ruhákat ki nem kotorják a szerkényből, fel nem veszik a cipőjüket, kimennek mutogassák magukat a külvilágnak,sajnáljatok emo vagyok!tele vagyok világfájdalommal stb.!Aztán este hazamennek lemossák a kiló festéket magukról!Felmennek msn-re ahol a nevük elé ki van írva h : XxX-név-XxX nos azt se tudja többsége h mit jelent(no drog,no cigi,no alkohol),nem tom minek írják ki hogyha minden szombaton részegen fekszik a helyi kocsma előtt!!!pff
Ezaz én szerény véleményem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!