Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? Most meleg vagyok?

Mit jelent ez? Most meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Voltam már nővel,és férfival is,de a fiúval jobban éreztem magam.átadta a kellő kényeztetést és teljesen jobb érzés volt vele elélvezni,és énis ki tudtam teljesen elégíteni.szeretném hogy szeretkezzen velem teljes mértékben,ebben arra gondolok hogy be tegye.mért vágyom erre?

21/F

2012. aug. 5. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Hát nem tudom lehet hogy csak jobb fej mint a lány vagy a lánnyal nem mertél még nagyon komolyabban elbeszélgetni mondjuk :)) nem kell mindjárt arra gondolni ha még egyszer leszel lánnyal majd megtudod :))))) 18/L
2012. aug. 5. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Aki már odáig jut, hogy a saját nemével szeretkezik és ezt többször is meg akarja ismételni, az nem hetero.... ha jobban élvezed mint egy másik neművel, de a nőkkel is szívesen folytatnád akkor bisex vagy. Ha a nők abszolút nem vonzanak már csak a férfiak, akkor meleg vagy igen.
2012. aug. 5. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már szexeltél férfival akkor már tuti forró vagy.
2012. aug. 6. 21:28
 4/4 anonim válasza:
vagy lehet hogy biszex vagy
2015. jún. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!