Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ilyen retek meleg,...

Miért van ilyen retek meleg, és meddig tart?

Figyelt kérdés
gyűlölöm...
2012. aug. 3. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert nyár van?
2012. aug. 3. 18:46
 2/6 anonim válasza:

Ez a globáli felmelegedés. Változik az éghajlat, a mérsékelt övben egyre melegebbek a nyarak és egyre hidegebbek a telek. Ha figyelted a téli csúcshideg is kezdett eltolódni.

Olyan mintha az egyenlítő kitolódna és feljebb tolná az éghajlatokat, vagyis egyre közelebb kerül hozzánk a forró mediterrán éghajlat is. :)

2012. aug. 3. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én oké vagyok ezzel.
2012. aug. 3. 19:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Én - 10 ben elvagyok egy póló-kabátban,nulla fok körül meg egy pulcsiban.Az kellemes,korrekt,lehet levegőt kapni,és nem fől rám a bőröm.
2012. aug. 3. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor készülj, kérdező, mert a kutatók szerint a valódi világvége, ami miatt tényleg izgulnunk kell, 2040 körül következik be. És miért? Mert olyan meleg lesz, hogy elolvadnak a sarki jégtáblák, és ez törli majd el az életet a Földről.
2012. aug. 15. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
én örülük hogy nyár van a meleg se zavar, utálom a hideget és h egész télen nem ér napfény nagyon lehangoló
2012. aug. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!