Honnan szerezzek sminkcuccokat anyukám tudta nélkül?
őhm nemtom pontosan de ien 10 év körüli vagy ügye?
1 Jótanács egy 19éves fiútol hogy a fiúk utálják a sminket. Legalábbis a nagyon széntkentet én amit szeretek az annyi ha a szeme kicsit kivan húzva és slussz:D
Amúgy nyugodtan kérd el anyukádtól :D nemhiszem hogy nemet mondana, látva h a lánya szép lassan felnő :D
Amúgy ha nagyon titokba akarod csinálni akkor bemész bármeik DM-be vagy olyan helyre ahol van szépségápolási cucc :D Tehát keress olyan helyet ahol van mosópor meg borotva... ott tuti lesz sminkkészlet is :D
Nos, én egy anyuka vagyok, már 20 és 21 évesek a gyerekeim, de amikor még kicsik voltak és izgatni kezdte őket valami, akkor azonnal megvettem nekik...
Például az én kislányomnak már volt kislánykorában játék-sminkkészlete, akkor örült neki, jót játszott vele és érdekes módon azóta egyáltalán nem érdekli a sminkelés, soha nem használ semmit, még szemceruzát sem!... :-))
A kisfiamat úgy 8-10 évesen izgatták a puskák, pisztolyok, kapott ezt is, azt is, 1 hónap múlva már nem izgatták a fegyverek!... :-D
12 évesen izgatta őket a cigizés (az osztálytársaktól látták), erre vettem egy doboz cigit és kipróbálhatták...
A második cigi után köszönték, nem kértek többet belőle!... :-DDD
Ha anyukád okos, akkor vesz neked néhány sminkes cuccot (ami nem árthat a bőrödnek), 1-2 hét múlva te is rá fogsz jönni, hogy szebb a természetes bőröd, nem kell másnak sminkelned magad, mint ami valójában vagy...
Nyugodtan szólj anyukádnak, biztos vagyok benne, hogy meg fogja érteni a problémád, nem kell hazudoznod és titkolóznod előtte, neked is jobb lesz!...
Köszönöm a választ! :) Ment a zöld pacsker!
Sajnos nálunk nem lehet csak úgy lemenni a boltba, mert felénk egy nagy bevásárlóközpont van (ahova gyalog nem 5 perc elsétálni :D), így a DM -ek, Rossmanok stb. inkább oda tömörülnek. De azért majd megnézem újra. Amúgy anyukám sminkcuccai nem jók, egyrészt, mert ő nem igazán sminkel, másrészt teljesen más színű a szeme, így az általa használt sminkek nem igazán passzolnak hozzám. :)
Még egyszer köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!