Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » FELMÉRÉS! Ki próbálta, ki nem...

FELMÉRÉS! Ki próbálta, ki nem próbálta a Dzsointot és vadkenderhez hasonló dolgokat? És hány évesen?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 23:48
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
58%
De most, ha csak azon sírsz, hogy téged mindenki bánt meg drogosnak nevez, akkor mindenk kérdezel? Mindenkinek joga van a véleményéhez, meg ahhoz is, hogy elmondja, ha már kérdezték. Ha te szívsz, hát egészségedre, aki meg iszik, az iszik, de minek kell provokálni?
2012. aug. 5. 00:38
 12/24 anonim válasza:
Ja, bocs utolsó vagyok, csak benéztem, hogy nem a kérdező kommentelt, hanem egy válaszoló. Bocs még egyszer, nem neked szólt. Vagyis így már tkp. senkinem nem szól, mert a kommentelőnek nem akartam beszólni. ;)
2012. aug. 5. 00:40
 13/24 anonim válasza:

A távolság gyermeke válaszaival teljes mértékben egyetértek, látszik, hogy Ő ért a témához, de a sok agymosottnak hiába magyaráz az ember.

Amúgy a füvet próbáltam, sőt, heti rendszerességgel éltem vele egy ideig, de kb. másfél éve nem szívtam. Nem kívánom most.

Valami pszichedelikus szert szerintem ki fogok próbálni egyszer az életem során, csak azt még nem tudom, hogy mikor és pontosan mit.

2012. aug. 5. 00:42
 14/24 anonim válasza:
41%

Ilyet csak korcsok próbálnak ki.

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 5. 00:43
 15/24 anonim ***** válasza:

Igen próbáltam 2-szer. De nem ajánlom senkinek!! Először ismerősök között, de nem volt jó. Másodszorra 1 hónapja megkínált egy srác, utána egyedül voltam, azt hittem ott ájulok el, de tudtam szólni valakinek és haza vitt.

Azt hülyeségnek tartom, amit sokan mondanak, hogy nevetnek tőle, én sosem nevettem. Viszont sokat beszéltem és bárkivel gátlások nélkül.

Egyik válaszóló ezt írta: "Nem próbáltam és nem is fogom(nagyon max vmi jó minőségű füvet de csak annyit h ne flasheljek be hanem csak ugy feeling...)"

Ember nem tudod mit beszélsz!! Ezt nem tudod bekorlátozni, mint az alkoholt, hogy csak keveset iszol. 3 slukkot szívsz és elég is ahhoz, hogy bekómázz tőle pár órára, amitől mozdulni se bírsz.

2012. aug. 5. 01:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Persze mer az adott, hangualtot erősiti fel! S mér ne lehetne "korlátozni"?
2012. aug. 5. 01:33
 17/24 jin ***** válasza:

Tisztában vagyok a szavaim jelentőségével.

Tudod lehetséges a jó fűből keveset szívni dohanynak vegyítve ....

Igy megvolt az h szivtal füvet és minimális esélye van annak hogy flashelsz.

Mondjuk én nem próbáltam szóval nem tudom,de kérdeztem sok embert aki próbálta/csinálja és ok mondtak hogy ha nagyon keveset szívsz akkor....

2012. aug. 5. 01:40
 18/24 anonim ***** válasza:
Azt nem tudhatod egy kapott fűből, hogy minőségi vagy sem. Vagy milyen erős hatású. Rámondani bármit lehet. Majd rájössz, kiderül milyen hatást érsz el még dohánnyal keverve is. Gyengét vagy erőset.
2012. aug. 5. 01:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Én nem... és semmi ilyet, cigi stb.. és nem is tervezem, sőt még alkoholt se:D

18/f

2012. aug. 5. 01:56
 20/24 jin ***** válasza:

Pedig az alkohol kis ebyisegben jó,ha a füvet is csak évi 3-4szer szívod akkor nem gáz....

(sok cigany berúgott és itt ordibalnak ....idegesitoek,pedig milyen jó környék volt....)

2012. aug. 5. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!