FELMÉRÉS! Ki próbálta, ki nem próbálta a Dzsointot és vadkenderhez hasonló dolgokat? És hány évesen?
Nem próbáltam és nem is fogom(nagyon max vmi jó minőségű füvet de csak annyit h ne flasheljek be hanem csak ugy feeling...)
inni iszom alkoholt csak nem a reszegsegert hanem mert finom es
nem is rendszeresen...
dohány kizárólag szivar,szivarka,de ezeket is csak nagyon ritkán 3-5havonta
Meg amúgy is az élet problémáit nem el szívni kell és nem meginni mert akkor bennünk marad ...ezert hanyunk XD ...szal azokat nem ilyenekkel oldom meg...
16/f
Magyar ember igyon... hm
És azt nem nézi senki, hogy az alkohol ezerszer addiktívabb és károsabb, mint a THC-származékok?
Addig felesleges ilyen felmérést csinálni, míg egy marihuanát fogyasztóra azt mondják, hogy mocskos narkós, stb... holott azt se tudják mit beszélnek és közben meg töménytelen mennyiségű alkoholt isznak. Szóval nagyobb drogosok, mint a füves srác.
Kedves 16/f
Akkor te sem vagy képbe sajnos. Egy megtervezett ayahuasca trip egy életre elintézi az adott problémát. Nem írom le, hogy hogyan, mert úgyse értenéd. Felér több év pszichoterápiával.
Igen, fogyasztottam pár tudatmódosítót, kizárólag olyanokat, ami a természetben, feldolgozás nélkül megtalálható. Ezeket nem party céllal és nem valami pótlására, hanem transzcendens élmények átélése miatt és tudatalattim feltárása miatt. Ezt mindig egyedül, egy szobában, vagy a természetben, ahol senki nem zavar...
Ezt évente 2-3 alkalommal tettem.
Szóval nyugodtan le lehet narkósozni, úgyse tudjátok miről beszéltek, mégis tűzzel vassal irtanátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!