Mit kezdenétek az ötöslottó ötöstalálati nyereményével?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 11:35
1/17 anonim válasza:
Megvenném azt a romokban levő házat, ami tetszik apunak és szívesen megvenné, hogy újraépítse. Vennék pár motort a családba még (nagy motoroscsalád vagyunk :)), nekem többek közt, cross-t és endurót mindenképp. Nyelvvizsgáznék. Sok-sok tanfolyamra járnék és persze befektetnék. És te, kedves kérdező?
2/17 anonim válasza:
Hmmmm legalább nem kellene azon aggódnom, hogy miből veszek ezt-azt, amire szükségem van, és itt nem a nagy dolgokra gondolok. Jó is lenne, ha nyernék :D de azért megpróbálnék nem költekezni, mert sajnos ha épp van sok pénzem hajlamos vagyok költekezni.
3/17 anonim válasza:
Kifizetném a házunkat, az autónkat, vennék még egy autót, ami nagyobb, és jobb, mint a mostani. Utaznék. Adnék a közvetlen családomnak. Befektetném. A többit pedig eltitkolnám. :)
Na jó, a szomszédék házát is kifizetném, mert megígértem. :D
4/17 anonim válasza:
Vennék házat, berendezném (bútorok, konyhai berendezések, stb) sok ruha, és, ha már megvan mindenem, ami szükséges, adományoznék, hogy másnak ne kelljen rossz helyzetben élnie, mint nekem.
5/17 anonim válasza:
Biztos helyre tenném a pénzt. Vennék egy jó túracipőt és bebarangolnám egész Magyarországot!
6/17 anonim válasza:
Pávatollakat dugnék a tangám hátuljába, indiánszökdeléssel végigszökdelnék a Váczi-utczán és kiabálnám, hogy nyertem, nyertem!!!
7/17 anonim válasza:
megforgatnám a tőzsdén és úgy élnék mint akinek minden heppi:D
8/17 anonim válasza:
Felújítanám a házat, elmennék Londonba.
9/17 anonim válasza:
Beutaznám a világot, és amelyik hely a legjobban megtetszett ott veszek egy házat :) és lovakat, mert az már lassan 10 éve az álmom :)
10/17 anonim válasza:
felraknám pirosra a ruletten:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!