Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy érdekesebbé...

Mit tehetnék hogy érdekesebbé váljak?

Figyelt kérdés

van néhány barátom és jó ismerősöm, a helyzet az hogy úgy vetem észre senkit sem érdekel mi történik velem,ha beszélgetni akarok valakivel 3 perc után leráz..

kivételeznek velem és az is lehet szégyellnek..

próbálok lehetőség szerint barátkozni,de mindenki elvan foglalva a saját gondjával.

párkapcsolati szinten is elég unalmas vagyok mert rám unnak hamar a nők..

nem tudom mit lehetne tenni, ha van valami tippetek meg oszthatnátok. :)

kösz előre is! :D

2012. aug. 4. 17:11
 1/4 anonim válasza:
keress másik marátokat. ha így nem vagy érdekes számukra, ne törd magad. másnak úgy vagy jó ahogy vagy. :)
2012. aug. 7. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:

próbálkozom,de nagyából úgy zajlik az egész mint egy interjú

én kérdezek bármit vissza sem kérdeznek,nem vagyok szórakoztató központ,furcsa az egész lehet velem van valami az nem létezik hogy több száz ember "szarik a fejemre"

2012. aug. 10. 20:51
 3/4 anonim válasza:
hát akkor próbálj bekapcsolódni az ő beszélgetésükbe. szólj hozzá. :))
2012. aug. 20. 13:21
 4/4 A kérdező kommentje:

ami nem megy azt nem kell erőltetni arra rá jöttem..

nem olyan barátságosak az emberek,nincsenek elő itéleteim

de amikor én csatlakozom egy beszélgetéshez szép lassan elvándorolnak onnan az emberek még ha ismerek is néhányat belőle.

ha meg felém közelednek akkor már régen rósz mert valaki porul jár általában..XD

2012. aug. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!