Misztikus lények meg léteznek. Sokan tudják ezt, 100%-ra... csak nem tudják őket mutogatni a TV-ben meg nem hoznak pénzt, és máris nem érdekli a nagyvilágot.
2009. júl. 19. 10:59
2/15 anonim válasza:
Lehet most hülyének fogtok nézni, de én azt szeretném a legjobban, ha a valóságban is lenne Dragon Ball-szerű szupererő :D
2009. júl. 19. 11:05
3/15 anonim válasza:
Én azt, ha létezne varázslat. Sokan állítják, h. létezik, hááát hogyneee, de én úgy, h. tudósok is megerősítik.
2009. júl. 19. 11:13
4/15 anonim válasza:
Bárcsak olyan lenne minden mint a Blood+-ban O.O*
2009. júl. 19. 11:15
5/15 anonim válasza:
Szerintem az időutazást fel kéne találni, vagy a teleportálást. De amúgy valami világméretű dolognak kéne történnie (lehet jó vagy rossz) ami MINDENKIT érint... szegényt gazdagot, afrikait amerikait, mindenkit. Érdekes lenne!
2009. júl. 19. 11:37
6/15 A kérdező kommentje:
Kőszi a válaszokat.
Igen ezek mind jók lennének.:D
ÍRJATOK MÉG!!!
2009. júl. 19. 11:39
7/15 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem pusztítanánk az állatokat, a környezetünket.
Szeretném, ha létezne varázslat és mitikus állatok. (főleg sellőnek örülnék :D )
2009. júl. 19. 11:42
8/15 anonim válasza:
Ha annyi erdő borítaná a Földet, mint 2000 évvel ezelőtt, akkor én nagyon örülnék!
2009. júl. 19. 11:56
9/15 anonim válasza:
A teleportálás jó ötlet, de az időutazásba már beleszólnék. Persze az is jó dolog "lenne", de hány olyan filmet láttunk amiben pont ez cse**te el a jövőt? :D Amúgy jah, jobb lenne egy varázslatos világ, vagyis izgalmasabb. Meg tök jó lenne ha lennének normális ürhajóink, olyan star trek-félék. :D
2009. júl. 19. 11:58
10/15 anonim válasza:
100%, hogy léteznek misztikus lények, hidd el... Kár lenne a világot csak ránk pazarolni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!