Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MIt szeretnél minek kéne...

MIt szeretnél minek kéne megvalósulnia a világban?

Figyelt kérdés

Gondolok én most az ilyen filmbeli dolgokra.

Nem biztos hogy értitek, de remélem ki lehetett bogozni.

én például nagyon szeretném ha 100%-ra tudnánk hogy léteznek misztikus lények.

2009. júl. 19. 10:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én szeretném ki próbálni milyen a 2D-s világ:P ja meg persze a 4D-s:P (tudom az idő a 4. dimenzió de értitek mire gondolok)
2009. júl. 26. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

JO lenne, ha megállíthatnánk az időt. :D mint a bűbájos boszikban. azt picit élvezném. :P:D teleportálás sem rossz.. főleg suli után, egyből haza teleportálás. :D

jA.. jo lenne olyan sulit, mint ami a HarryPotterben volt. :D klassz lenne. *.*

meg azis tetszene, ha a világban mindenki elfogadná egymást olyannak, amilyenek..

meg az erőszak mentes ország sem rossz ötlet..

2009. júl. 26. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Van Harry Potteres suli magyarországon! Lökött művészek tanulnak benne, többek között én is.:D

Azt szeretném, ha léteznének halálistenek (shinigamik) és én egy lehetnék közölük:D Oltári király lenne! Vagy talán még az alkímia lenne jó, olyan Fullmetal Alchemistes szinten.

2009. júl. 26. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Sztem tök jó lenne ha a minimum iq 120 körül lenne.

Vagy ha ez nem lehet, akkor szeretném romba dönteni a világot, antikrisztus style :D

2009. júl. 27. 04:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
emó-mentes világ és világbéke :D
2009. júl. 27. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!