Miért hall olyankor jobban az ember?
Figyelt kérdés
Ha valami rosszra gondolsz, vagy megnézel egy horror filmet és felidézed magadban akkor olyan rossz érzésed van( ez persze természetes) De utána elkezdesz fülelni akaratlanul és minden kis zajt meghallasz és rögtön rá parázol..2009. júl. 18. 00:25
2/3 A kérdező kommentje:
Hát most is ez volt velem és direkt mindennel megpróbáltam lefoglalni magam egyfolytában gépeltem meg minden szóval tökre koncentráltam, hogy eltompítsam a hallásom.. De egyszerűen nem sikerült minden kis mozdulatot hallottam kintről és persze majdnem kiugrottam a székből ijedtembe.. És most hogy már lenyugtattam magam így is hallok dolgokat de nem kapok szívrohamot, mert nem olyan erőteljesen hallom..
2009. júl. 18. 01:25
3/3 anonim válasza:
Tedd fel a fülest és valami nagyon pörgös zenét nyomj be..akkor csak a zenét fogod hallani..tapasztalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!