Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Epekő műtétre van előjegyzésem...

Nagy Pálné kérdése:

Epekő műtétre van előjegyzésem augusztus 29-re. Mit tegyek, hogy hamarabb megműtsenek?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon görcsölök, és kórházban is voltam, de mivel nincs gyulladásba az epehólyagom, így nem műtenek hamarabb. Van egy 8 hónapos gyerekem akit így nagyon nehéz ellátnom. Mit tegyek, hogy hamarabb megműtsenek? Pénzt is adtam a dokinak és így lett a 3 hónap helyett 1 hónap a várakozási időm. De nekem még ez is nagyon hosszú!

2012. júl. 31. 15:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Remélem ettél valami fincsit!!!Szerintem itt az a lényeg,hogy kicsit kell enni,mert mivel nincs epehólyag így csak kicsi epe termelődik egyszerre.Kicsi kajához hátha az is elég.Ma megpróbáltam a legnagyobb ellenségemmel a tesztelést:a tejjel próbálkoztam.Ami normál esetbe a kedvenc itókám volt.Több mint hét hónapja nem ittam egy kortyot se,mert legutóbb majdnem kivégzett.De hátha ettől se lesz bajom.Két pohárral ittam 2.8-ast.Majd jövök még és megnézlek,hogy mi újság veled.Ügyeske legyél!!
2012. szept. 4. 11:12
 12/13 anonim válasza:

Szia!

Tejet mi már a műtét utáni másnap reggel is kaptunk a kórházban,nem zsírszegény tej volt.

Remélem jól tolerálod majd !

Reggelire a kedvenc Zala felvágottamból ettem(kicsit fűszeres)és nagyon jól esett .Főztem ebédre párolt(vegetával és minimális fokhagymával) csirkecombokat rizzsel,ettem is belőle már próbaképpen,semmi,de semmi bajom nem lett tőle.

Teljesen embernek érzem újra magamat,már alig bírok ránézni a csirkevirslire,kefirre,párizsira.

Nálunk ma nagyon nagy ünnep van,ma lett a kisfiam 6 éves ! és vele megyünk majd délután a Plázába egy kicsit mászkálni,ő Mc Donalds-osat fog enni biztosan,én pedig arra gondoltam,hogy a kínai bambuszos csirkét próbálom.

Tegnap szúrkált ,nyomott belül az epém helye,a hátamba is kisugárzott...barackot ettem ,mert valahol azt olvastam ,hogy elvileg lehet ilyenkor,lehet,hogy nem a baracktól szúrkált,hanem egy kicsit túl sokat terheltem magam és azért nem olyan rég volt a műtét még.

2012. szept. 4. 11:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Helló Kisbarátnőm!Boldog szülinapot a csemetédnek!Remélem kellő képpen megünnepeltétek valami finomsággal!Nekem a tejtől semmi bajom.Sőt tegnap is meg ma is szőlőt ettem és attól sincs bajom.Mai kajám:húsleves,rántott szelet természetesen zöldséges rizzsel.Fincsi volt.Vigyázzatok magatokra,jó kajálgatást!Üdv.Ancsa
2012. szept. 5. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!