Epekő műtétre van előjegyzésem augusztus 29-re. Mit tegyek, hogy hamarabb megműtsenek?
MI újság a műtéttel,túl vagy már rajta ?
Én 24.-én megyek,mert tegnap úgy begörcsöltem,úgy hogy többször mentem vissza az ügyeletre és a sebészfőorvos mondta,hogy egy hét múlvára ad időpontot,de nagyon protekciós vagyok,mert különben csak szeptember végére lenne időpont.
Remélem még olvasod mielőtt bemész.
Túl vagyok rajta végre,én is évekig szenvedtem,kutyafüle az epegörcshöz képest a műtét utáni fájdalom,sőt este kaptam fájdalomcsillapítót aznap és nulla fájdalmat nem éreztem !
Kívánom,hogy nálad is ilyen könnyen mnejen minden !
Szia kedves Sorstársam !
Most olvasom,hogy már haza is értél .
Hát igen az első nap egy kicsit nehezebb ,de elviselhető,túlélhető ,nekem annál sokkal könnyebb volt mint amilyennek képzeltem,nemhiába halogattam a műtétemet évekig annak ellenére,hogy többször begörcsöltem,az utolsó görcsöm az maga a pokol volt ,ott aztán megtudtam mi az a fájdalom,ahhoz képest a műtét utáni fájdalom nem annyira veszélyes.Ma már a 10. napon vagyok és minimális húzódást érzek belül az epehólyagom helyén hajolásnál,vagy az ágyban néhány fekvési helyzetben,fájdalom az már napok óta egyáltalán nincsen.
A diétával szenvedek ám én is ...már lelki megvonási tüneteim vannak a szemeim előtt állandóan pörköltet és tiltott ételeket látok,nekem is két kisgyerekem van hozzájuk is kell az energia .
A műtét előtti begörcsölésemtől kezdve mostanáig (2 hét ) 10 kilót fogytam .
Mikor próbálhatunk pár kanál pörköltet enni,vagy a MC Donaldsban egy szendvicset ?Vagy egy életre kell megvonni magunktól az eféle ételeket.
Én sovány sonkaszalámikból,párizsiból,baromfivirsliből ,
krumplipüréből,diétás fözelékekeből ,kefirből,joghurtból állítom össze egyenlőre az étrendemet .
Szégyen,hogy mennyire kívánok már valami ízesebb ,fűszeresebb ételt.
Szóval te már pörköltet is kóstolgattál ???
Szerinted holnap ha vásárolni megyek a Plázába belefér egy kínai bambuszos csirke rizzsel ?
Nem állok jót magamért,ha nem ehetek végre valami általam kedvelt ételt :-D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!