Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » AndreasAgro KFT. Vélemények?

AndreasAgro KFT. Vélemények?

Figyelt kérdés
Üdv! Van itt olyan aki dolgozott Dániában vagy olyan akinek ismerőse dolgozott ott az AndreasAgro által? Én a közeljövőben szándékozom indulni, és jó lenne 1-2 vélemény. A válaszokat előre is köszönöm! :)

2012. júl. 31. 14:50
 1/8 anonim válasza:
Szia, több embert ismerek, akik voltak már az Andreas Agróval. Eddig jókat hallottam róluk: nem kérnek semmilyen regisztrációs vagy szerződéskötési díjat, pontosan fizetnek mindig, segítenek az utazásban, ügyintézésében. A meló az viszont kemény, a dán farmerek nem mindig barátságosak.
2012. aug. 14. 11:41
 2/8 anonim válasza:
Én és egy haverom ki tudtunk velük menni, igaz nem kerültünk egy farmra, kb. 40km volt közöttünk. Ő fél évet volt kint, én egy évig. A fizu nem túl sok Dániához képest, de a szállás ingyen van. Órabérbe voltunk bejelentve, az elszámolással sem volt gond, bár a meló kemény volt..
2012. aug. 15. 11:54
 3/8 anonim válasza:

sziasztok, tavaly 2x dolgoztam már az Andreas Agroval, segítettek az utazásban, ingyenes szállás (nem volt egy hilton, de aludni jó volt), internet és intéztek egy bringát boltba járáshoz. órára fizettek, összejött havonta olyan 250000 Ft napi 8-9 órával. a második helyen a gazda kitalálta, hogy látszólag fejezzük be a munkát az AA felé, közvetlenbe alkalmazna és akkor minketten jobbanjárunk. jó ötletnek tűnt, belementem. 10500 DKK fizetésben egyeztünk meg, amiből levont 2400-t szállásra. már ott meg lettem szivatva, hogy havi fix fizu volt, így simán dolgoztatott napi 10-12 órában, ennyi órával az AAnál is összejött volna ennyi. amúgy havonta fizetett pontosan, adott bérpapírokat meg minden. előre szóltam, hogy február elején el fogok utazni, ami nem tetszett neki, de elfogdta. február 3-ra volt repjegyem, kértem, hogy addig intézük a fizetést. ígérgetett agazda, hogy majd holnap... végén úgy kellett eljöjjek, hogy nem fizetett ki, de ígérte, hogy 2 napon belül utalja. azóta is utalja, telefont nem veszi fel...

szóval vigyázzatok a dánokkal, ha vmi nem tetszik nekik nagyon szemetek tudnak lenni

2013. márc. 14. 09:23
 4/8 Gonala válasza:

Szia!

3 heti munkabérem 42 ezer forint volt az AndreasAgronál..és nem egyedül én jártam így..hhmm..

Hiába a szép iroda az I.kerületben,a látszólag segítőkész munkatársak,amikor felelősséget kell vállalniuk és fizetni,akkor sunyogás van és egymásra mutogatás.

Keress másik irodát,de a legjobb ismerős által munkát vállalni.

Sok sikert! :)

2014. febr. 22. 16:06
 5/8 Horváth Roland 87 válasza:

Szia!

Hát nem mindig tudnak továbbszervezni másik munkahelyre, de engem eddig általában sikerült. (tudok középfokon angolul, elég sokmindenhez értek abból amivel foglalkoznak). Többször voltam kint velük, hogy lehetett annyi a béred? Nem lehet, hogy az utazásod oda-vissza +

kajaköltség és azon felül maradt annyid a három hétből?? Nekem olyan 280 körül volt a havi keresetem velük, és ha 3-4 havota mentem haza az utiköltség sem tűnt soknak. Legutoljára 25 napig voltam krumplit válogatni, de az odautat teljesen ők álták és csak a visszaút meg a kaja költség volt az én pénzem.

2014. márc. 25. 12:40
 6/8 Noname1992 válasza:
Én tavaly voltam kint velük és megmondom őszintén nem igazán tetszett. A lakás borzalom volt, internet nem volt pedig kértem, hogy olyan helyre tegyenek. A gazda meg elárulta, hogy mi az igazság. 31 Koronás órabérben voltunk (1200 Forint körül) a gazda pedig azt mondta, hogy 88 Koronás (3500 Forint körül) órabérben vagyunk és a cég a szállásért sem fizet mert azt alapból adná. Szóval én kerestem valójában 680 ezret de az Andreas Agro abból csak 250 ezret adott nekem. Ők csak az irodába ülnek és többet kapnak a fizetésemből mint én. És néha fel sem veszik a telefont meg nem olyan hangnemben beszélnek az emberrel ahogyan kéne (de ez ritka).
2014. jún. 4. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Először is hány év alatt csinált az Andreas Kft-ből ZRT-t? 4-5? Ezt pedig az ő költekezése mellett csak akkor lehet ha nagyon lenyúlja az órabéreket...
2015. ápr. 30. 09:49
 8/8 balukapitany07 válasza:
Én dolgoztam velük és dolgozok is! Azt kapom amit ígértek. Nem értem miért háborognak egyesek!!! Ha palotában akarsz élni, akkor keress magadnak munkahelyet meg intézz magadnak mindent! Ja, meg gondolom az eladót sem szidod a boltba, hogy drágábban adja a kenyeret mint a neki a pék! Gondolkodni is kellene!
2015. okt. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!