AndreasAgro KFT. Vélemények?
sziasztok, tavaly 2x dolgoztam már az Andreas Agroval, segítettek az utazásban, ingyenes szállás (nem volt egy hilton, de aludni jó volt), internet és intéztek egy bringát boltba járáshoz. órára fizettek, összejött havonta olyan 250000 Ft napi 8-9 órával. a második helyen a gazda kitalálta, hogy látszólag fejezzük be a munkát az AA felé, közvetlenbe alkalmazna és akkor minketten jobbanjárunk. jó ötletnek tűnt, belementem. 10500 DKK fizetésben egyeztünk meg, amiből levont 2400-t szállásra. már ott meg lettem szivatva, hogy havi fix fizu volt, így simán dolgoztatott napi 10-12 órában, ennyi órával az AAnál is összejött volna ennyi. amúgy havonta fizetett pontosan, adott bérpapírokat meg minden. előre szóltam, hogy február elején el fogok utazni, ami nem tetszett neki, de elfogdta. február 3-ra volt repjegyem, kértem, hogy addig intézük a fizetést. ígérgetett agazda, hogy majd holnap... végén úgy kellett eljöjjek, hogy nem fizetett ki, de ígérte, hogy 2 napon belül utalja. azóta is utalja, telefont nem veszi fel...
szóval vigyázzatok a dánokkal, ha vmi nem tetszik nekik nagyon szemetek tudnak lenni
Szia!
3 heti munkabérem 42 ezer forint volt az AndreasAgronál..és nem egyedül én jártam így..hhmm..
Hiába a szép iroda az I.kerületben,a látszólag segítőkész munkatársak,amikor felelősséget kell vállalniuk és fizetni,akkor sunyogás van és egymásra mutogatás.
Keress másik irodát,de a legjobb ismerős által munkát vállalni.
Sok sikert! :)
Szia!
Hát nem mindig tudnak továbbszervezni másik munkahelyre, de engem eddig általában sikerült. (tudok középfokon angolul, elég sokmindenhez értek abból amivel foglalkoznak). Többször voltam kint velük, hogy lehetett annyi a béred? Nem lehet, hogy az utazásod oda-vissza +
kajaköltség és azon felül maradt annyid a három hétből?? Nekem olyan 280 körül volt a havi keresetem velük, és ha 3-4 havota mentem haza az utiköltség sem tűnt soknak. Legutoljára 25 napig voltam krumplit válogatni, de az odautat teljesen ők álták és csak a visszaút meg a kaja költség volt az én pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!