Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak a barátnőmmel?

Mit csináljak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel ovi óta jóban vagyok, de neki lett egy új barátnője, aki kicsit beképzelt. Na és ez a beképzelt barátnőm barátnője kisajátítja a barátnőmet és ellenem fordítja. A barátnőm már minden titkomat tovább adta neki, ő meg mégtovább mindenkinek. Emellett állandóan kibeszélnek. Hallottam őket amikor egy táborban az egyik felügyelőnek olyannak mondtak el ami egyáltalán nem én vagyok. Már csak 1 évet kell egy osztályba járnom velük, de nem tudom hogy élhetném túl. Segítsetek! :S

2012. júl. 31. 11:19
 1/1 k.lau13 ***** válasza:

Akkor vagy egyidősek vagyunk, vagy 17 éves létedre ilyen idiótaságokkal foglalkozol, nem tudom, hogy általánosba jársz-e vagy nem :D

Egyszerű. Sz@rd le. Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk is voltak ilyenek, mostanra már rég kinőttünk az ilyen baromságokból, szánalmas, aki ilyet csinál. Egyszerűen te lépj tovább, ők meg mondanak, amit akarnak. AZ ilyenek nem igazi barátok, és soha nem is lesznek azok. Szerintem ennyi, és pont.

Vagy állj ki magadért, és beszélj velük. Ne te legyél már a hülye, akit kihasználnak!! Beszéld meg a barátnőddel ezt az egészet, mondd meg neki, hogy ha ő ezt így csinálja, akkor ennyi volt. És ha azt mondja, hogy nem érdekli, akkor soha nem is voltál neki fontos és tovább kell lépned. És megintcsak ennyi, és pont.

Nem az számít, hogy mióta vagytok barátok, ha egyszerűen sz@rik a fejedre. Ne hagyd magad!! Azért mondom így, mert kb. pont így jártam én is. Az összes régi barátomat elvesztettem, vagyis majdnem. De ettől függetlenül van egy nagyon jó barátom, akivel még csak egy éve ismerjük egymást, mégis, soha senkivel nem voltam ilyen jóban. Ő mondja nekem mindig, hogy álljak ki magamért, mert mondom, ez, amit írtál, hát körülbelül magamra ismertem benne, és ezért írtam ezt le neked. Ráadásul még csak nem is te vagy a köcsög, hanem ők, szóval tényleg nincs mit vesztened. Akik az igazi barátaid, nem csinálnak ilyet. Feltételezem, nem ő volt az egyetlen barátnőd... :)

2012. júl. 31. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!