Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Összevesztem egy barátnőmmel....

Összevesztem egy barátnőmmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom nem sokáig jártunk, és a barátnőm elkísért amikor találkoztam vele és látványosan flörtölt vele meg csak ketten beszélgettek nekem ebből elegem lett és írtam neki egy levelet amiben megmondtam a véleményem és azt hogy fejezzük be a barátságot ha neki ennyit ér. Ez egy darabig idáig így volt nem beszéltünk, nem tudtunk nagyon semmit egymásról. Mi régen 4-en voltunk barátnők, ő én és még két másik lány, de a kapcsolat megszakadt mert elkerültünk mindannyian másik iskolába. Az egyik lány a fejébe vette hogy találkozunk és ő is ott lesz mit csináljak el mennyek?? és ha ki akar békülni?? vagy mennyek el és ne foglalkozzak vele?? a többiekkel azért szívesen találkoznék. bocsi hogy ilyen hosszú lett.
2012. máj. 4. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el.Majd kiforrja magát a dolog.Hány éves vagy?
2012. máj. 4. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:
16 leszek idén nyáron.
2012. máj. 6. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!