Hallottatok már ilyesmiről?
Figyelt kérdés
A jobb térdemen van 3 csík, olyan mint ha vágás lenne ami begyógyult de nem az.Eddig különösebben nem foglalkoztam vele de észrevettem hogy barátnőmnek is ugyan ott ugyan olyan 3 csík van a térdén és én nagyon érdekesnek találom:)
Másnak is van ilyen vagy ez csak valami véletlen egybeesés?
2009. júl. 17. 15:43
1/7 anonim válasza:
Nem lehet hogy esetleg a hamar növéstől megnyúlt a bőröd,és megrepedt,vagy gyors hízás-fogyás miatt lett ilyen?
2/7 anonim válasza:
Vagy nem lehet, hogy mindkettőtöket földönkívüliek raboltak el, és valami rideg kísérletet végeztek a lábaitokon? A furcsa vágásnyomot meg nem tudták eltüntetni.
3/7 anonim válasza:
nem lehet hogy valamin térdeltetek mindketten, és ottmaradt a nyoma?:)
4/7 anonim válasza:
ez bűzlik! sztem marslakók voltak!
5/7 anonim válasza:
Nekem is van, bár nem vagyok túlsúlyos, egyszerű stria. Nézd át a combod, hátha látsz ott is.
6/7 anonim válasza:
Valamikor egyszerre raboltak el titeket az ufók és beleültettek valamit a térdetekbe. minderre azért nem emlékszel, mert módosították a tudatod.
:D
7/7 A kérdező kommentje:
Tényleg ponén:D Mióta az eszemet tudom azóta ott vannak, és kizárt hogy fogyástól hízástól vagy térdeléstől lenne. Úgy hogy maradtak az ufók:D
2009. júl. 18. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!