Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok! Az a sok ELSŐ! Kinek...

Lányok! Az a sok ELSŐ! Kinek mikor, hol, hogy, stb?

Figyelt kérdés

Első menstruáció

Első szőrtelenítés

Első melltartó(+méret,típus)

Első fiú/randi/csók

Első bulizás(nem babazsúrra gondolok xd)

Meg bármi ami eszetekbe jut az "ELSŐ" szóval kapcsolatban :-)

2012. júl. 30. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

11 évesen, bár csak 1 kis csepp volt, hazafelé tartottam a kalandparkból

Hormonbeteg vagyok, már 7(!) évesen szõrösödött a hónaljam és a lában, de anyukám nem engedte szõrteleníteni, nagyon fájt, rosszul esett, cikiztek érte tesin meg úszásórán stb.Szóval 9 évesen elkaptam anyám borotváját, és lekaptam a lábam (hónaljamat nem mertem, nagyon sok volt rajta már akkor is a szemölcs).Végül 11 évesen végre megengedték, hogy a hónaljamat is kezelésbe vegyem.Elõször krémeztem, most borotválom, lábra nyáron gyanta, ilyenkor borotva kb.másfél hetente

A 12.szülinapomra kaptam, ilyen tipikus tinimelltartó szivaccsal, de évekig nem hordtam, nem volt rá szükségem, egy 12 éves kislánynak, ha nincs nagy melle, bõven elég a top (most se vagyok "dudás", 70/A a méretem)."Rendes" melltartót csak most 8.-ban kezdtem el hordani

Az elsõ "csók" az oviban esett meg az egyik tökfej fiúbarátommal, visszagondolva elég nevetséges lehetett :D fiúm, randim még nem volt, 11 évesen kaptam az elsõ "felkérést" meg még azóta párat, de eddig egyrészt egyikbe se voltam szerelmes, másrészt túl kicsinek tartottam magam az ilyesmihez.

Minden évben tartok babazsúrt, a 13.szülinapom viszont igazi gyerekdisco volt, partifények, üvöltõ zene, karaoke, tüzijáték, konfetti, persze pia nem volt

Üdv 15/L

És utólag is BÚÉK! :)

2015. jan. 3. 03:05
 12/13 anonim válasza:

1. 12 evesen

2. Pont tegnap(12.evesen) , mert anyu eszrevette hogy milyen szoros amlabam, es mondta hogy az milyen csunya mar, ha egy lanynak ilyen szororsna laba, es leborotvalta nekem :D

3.11. Evesen, es topot hordok

4.nem volt :D

5.komolyabb buli nem volt

2015. aug. 21. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:

1, 12 évesen. Mielőtt lefeküdtem volna aludni,láttam,hogy megjött és mielőtt nem jött még meg nagyon vártam már,hogy megjöjjön aztán később rájöttem,hogy kár volt ennyire várni...:D:( Reggel elmondtam anyumnak,hogy mi a szitu és ő elmondott mindent a témával kapcsoltban.

2, 11 éves voltam már majdnem 12.Eléggé korán érő vagyok és nagyon barna a hajam így eléggé meglátszott,hogy szőrös vagyok és az osztálytársaim egyszer csúfoltak emiatt,nem adtam nekik második esélyt,hogy röhögjenek rajtam mert másnap már leborotvált lábbal mentem suliba.

3, Pontosan nem emlékszem de olyan 11-12 lehettem és akkor toppot hordtam.

4, Első barátom 10 évesen volt de az nem is tekinthető járásnak,mert az még csak fellángolás volt.

5, Először 14 évesen voltam bulizni és még olyan fiatal voltam,hogy nem is engedhettek volna be de bátyám már akkor nagykorú volt,ő volt a "kísérőm" és így végülis beengedtek.De nem tettem nagy kárt,a bárpultnál ültem egy pohár colaval.Azóta többet nem voltam szórakozóhelyen,mert nagyon nem az én világom.

Bocsi,hogy hosszú lett!

2016. ápr. 19. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!