Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kapott már valaki választ a...

Kapott már valaki választ a rajongói levelére?

Figyelt kérdés
Ha igen hová küldte küldte és mennyi ideig tartott hogy visszakapja a választ?

2012. júl. 29. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokat kaptam, külföldről is és itthonról is. Ezzel csak az a baj, hogy a legtöbbet nem ők írják alá. Észre lehet venni a különbséget. A legjobb, ha személyesen tudsz valamit aláíratni. Persze, így sem dobom ki. :-)

Általában igyekeztem olyan címekre írni, ami más által pozitívan volt tesztelve. Ilyen címeket a témakörrel foglalkozó újságokban találni. Ha nekem sikerült, akkor én is közzé tettem.

Az idő teljesen változó volt. Néhány héttől a majd' egy évig terjedt.

2012. júl. 30. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utána néztem és tőle nem nyomtatott aláírásokat kaptak, akik esetleg választ is kaptak, azokat biztosan ő írta. "By the way, I still read (and eventually respond to) each & every single letter that gets sent here. So I can sign anything for free and send it back to you, with my deepest gratitude for your grace and support. It just may take a little longer."-de azért remélem nem lesz több egy évnél mire visszaér hozzám. :)
2012. júl. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!