Hogyan írjak rajongói levelet?
Figyelt kérdés
Külföldön élő sztártól szeretnék autogramot kapni, de nem tudom mi mindent kell küldeni, meg hogyan. Valaki tudna segíteni?
(Azt tudom hogy nem minden híresség írja alá sajátkezűleg.)
2012. júl. 4. 18:08
1/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy annyian írnak neki, hogy csak na.. nem hinném, hogy válaszolna.. :/ neten keress címet google segítségével, és írd meg a levelet. és reménykedj, hogy van ideje 9346293479283479749284 levél válaszolására az aláírásával.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó, eddig eljutottam, de azt nemtudom hogy mit kell még küldeni. Válaszborítékot kell azt tudom, meg valahol írtak valamit hogy mit kell azzal csinálni... De nem értettem mert angolul volt. Vagyis azt nem tudom mi az a IPC, vagyis International Postal Coupons? Szóval hogy mit kéne küldeni még, és mi ez azt nem értem... ._.
2012. júl. 4. 19:52
3/4 anonim válasza:
Kell hozzá egy boritek amibe bele kell tenned a leveled a valaszboritekot címezve és a valaszdijszelvenyt amit postán tudsz kérni 420forintert, ami a bélyeg helyett kell, mivel külföldről küldött borítékra nem jó a magyar belyeg.
4/4 anonim válasza:
A nagy borítékra amibe teszed a többit amit írtam arra jó a magyar bélyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!