Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tüntethető el a hegek...

Hogyan tüntethető el a hegek nyoma?

Figyelt kérdés

Hófehér a bőröm és minden látszódik rajta.

Erősen próbálok leállni a vágdosásról, de egyre rosszabb. Sose tudom, hogy csinálni fogom, ez nem olyan hogy szomorú leszek és előkapok egy kést.

Bármikor rám jöhet, egyáltalán nem tudatosan csinálom.

Összesen 36 hegem van, ami látszódik. Rengeteg hegem maradéktalanul eltűnt. A kezeimen bőrszínűek, fehérek és enyhén rózsaszínűek, ezek nem zavarnak. De már több évesek.

De a hasamon és combomon lévők pirosak. Ezeken szeretnék segíteni, hogy gyorsabban gyógyuljon -világosodjon-.

2012. júl. 29. 01:30
 1/7 intrepid ***** válasza:
Nekem 20-30 éves sebhelyeim vannak, nem vagyok hófehérke, és mégis látszódnak. Én nem vagdostam magam, mindig is egy kicsit veszélyesen éltem, motorbaleset, barkácsolás, munkahely, stb. Amikor napozok, lebarnulok, a hegek világosak maradnak. Meg kell tanulni együtt élni ezzel.
2012. júl. 29. 01:41
 2/7 anonim ***** válasza:
kor/nem :D
2012. júl. 29. 02:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom,de ha azon kapnám magam,hogy vagdosom magamat,meg sem állnék a pszichológusig.
2012. júl. 29. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok türelemmel, és egy kevéske savval (akkumulátor) csodát lehet tenni! Akit érdekel keress privát!
2012. júl. 29. 10:18
 5/7 A kérdező kommentje:

1: Köszönöm a választ.

2. Annyira számít a nemem és a korom. Mert ez két külön faj és teljesen más kezeléssel jár egy 9 és egy 28 éves ember hegeinek gyógyítása.

3: Jártam, elég sokáig. De a hatás elmaradt.

4: Az IQ bajnokság sajnos nem itt van.

2012. júl. 30. 07:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Azok sajnos nem fognak eltűnni, nekem is vannak.. Viszont hallottam a Dermatix krémről, gyógyszertárban kapható, és hegekre való, nagyon hatásos. Azt kipróbálhatnád, hátha sikerrel jársz. Vagy, ha nem tudod eltüntetni, akkor használd jóra. Ha vagdosni akarod magad, nézz rá, és gondolj arra, hogy mi lesz, ha több lesz, mi lesz ha észreveszik, mi lesz ha majd a gyermeked is megkérdezi, hogy mitől van. Nem lehet mindegyikre azt mondani, hogy véletlen volt..ezt gondolom megérted..Ha a pszichológus nem megfelelő, akkor keress másikat, valamelyikkel majd biztos szimpatizálni fogsz. Vagy ha semmiképp nem akarsz pszichológust, keress egy bizalmast, akiben megbízol. Én például ezt egy pap személyében találtam meg, én nekem sem volt jó a pszichológus. Le kellene szoknod róla, mert ez nem tartható örökké, és nem segít, csak ront a helyzeten. Sok szerencsét!
2012. aug. 9. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod! :)
2012. aug. 11. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!