Szerintetek mit csináljak? A "legjobb" barátnőm ennyibe néz.
Figyelt kérdés
Nehéz ezt így leírni..szóval ugye suliban úgy általában mindenkinek van egy barátnője ,akivel elhülyül,megbeszéli a dolgokat és számíthatnak egymásra. Az én barátnőm(már nem is tudom,az e) nagyon ragaszkodik a régi baráti köréhez ,ez már suli alatt is érezhető volt ,és most ,hogy itt a nyári szünet,jeleztem neki ,h esetleg találkozhatnánk,mondjuk fagyizni vagy egy mozi ,és beszélgetni. De egyszerűen még csak nem is reagált az üzenetemre .. mindig is éreztem ,h az általánosban megismert haverjaihoz ragaszkodik.. nekem ez nagyon rosszul esik. Ja és az is bánt ,h ha én nem írok rá idønként,akkor neki eszébe sem jutnék. Viszont suliban meg mindenhová együtt megyünk ,elvagyunk...de ha szünet van ,akkor egyszerűen nem értem. Néha úgy érzem ,h egyes esetekben kihasznál,mikor szüksége van rám ,akkor jó vagyok. Én egyébként inkább visszahúzódóbb tipus vagyok,szóval ên nem igazán beszélgetek mindenkivel. De most nagyon rossz érzés ez nekem.... Nem tudom mit csináljak.Tudom én,hogy erre nem tudtok mit írni ...de már csak azért is jól esett ,h leírhattam ezt. 17L2012. júl. 27. 17:40
1/1 anonim válasza:
Érdeklőd meg tőle,hogy mi a szituáció, kíváncsi-e rád egyáltalán, mert ha igen, akkor találkozni fog veled, ha meg nem akkor inkább most derüljön ki, mint miután teljesen kihasznált. De szerintem ideje másokkal is megismerkedned, és barátkoznod o.- ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!