Mit tegyek ha "szakított velem" a legjobb barátom? (Lent részletesen)
Sokan mondják hogy nincs fiú lány közt barátság, de nekünk működött sok sok évig! Aztán tavaly ki költözött német országba, és mivel nem volt ott semmi ( se barátok, se buli, se semmi) elkezdett depressziós lenni. Mivel én mindig tartottam benne a lelket mint mindig, és szeretem őt nagyon!! Ezért én mindig ott voltam lelkileg,sőt többször meg is látogattam.. De aztán egy idő után elő jött azzal hogy ő szerelmes belém..Már először leállítottam mert ez nem így van, eddig sem volt szerelmes most sem az, csak ugye gondolom a magány ezt hozza ki.. Erre mikor legutoljára haza látogatott idióta indokokkal de a tudtomra adta hogy ő befejezte velem..
Azt hittem csak dilis és idővel elmúlik, hisz tudom hogy szeret, és hisz Én vagyok a legjobb barátja a lelki társa..
De eltelt 3hónap és semmi nem változott..Nem veszi föl a telefonját, mindenhonnan kitörölt, letiltott, nem válaszol az email-jaimra, se a leveleimre..
Rettentően szenvedek, és iszonyatosan fáj hogy ezt teszi velem.Nem akarom ezt, nem akarom elengedni csak így a barátságát.. Úgy érzem ki téptek egy darabot a szívemből.. Segítsetek mit tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!