Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tanácsotokat, ti hogy tennétek...

Tanácsotokat, ti hogy tennétek meg?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy szeptembertől Egerben fogok tanulni, innen ez 70km-t jelent.:S Van itt egy barátom már majdnem 2 éve,akit szeretek viszont már nem szerelemmel, mert egy éve ilyenkor történt hogy sikerült neki ezt kiölnie belőlem. Akkor 3hónapig külön voltunk azóta viszont megint összehozott minket a sors, jól elvagyunk nagyon sok szeretetet kapok tőle, a természete viszont enyhén szólva nem egyszerű:S A lényeg, ő nem tudja még, hogy én itt fogom őt hagyni, mert én úgy szeretnék Egerbe menni, hogy távkapcsolat kizárva, nem bírnám, ő sem... Arra gondoltam, 2 hét múlva mondom el neki (eddig miatta nem tettem, nem akartam, hogy ezt a kis időt abba a tudatba élje meg velem, csak rosszabb lett volna remélem megérti majd) tehát 2 hét múlva kb. és igazából ha erre gondolok, fogalmam sincs, hogyan kezdjek neki, hogyan próbáljam megértetni vele, milyen lenne a megfelelő alkalom. Ha valaki esetleg már volt már ilyen helyzetben, vagy át tudja érezni azt amit leírtam és tudná, mit hogy lehet könnyebb lenne. Köszönöm!
2012. júl. 27. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem várnék 2 hetet, rögtön elmondanám neki, hogy fel tudjuk dolgozni mind a ketten. Őszintén megbeszélném vele. Én úgy nem tudnék elmenni hogy tudom milyen fájdalmat okoztam neki azzal hogy eltitkoltam, de te tudod (:
2012. júl. 27. 11:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam ezen, de csak arra jutottam, hogy így jobb mert akkor ott elvágnának minket, amint ezt megtudja, elég hirtelen természet, akkor ott össze is vesztünk volna szerintem, és annyi lett volna, én meg ezt szerettem volna elkerülni:S
2012. júl. 27. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!