Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik nem csak hobbiszinten rajzolnak?

Figyelt kérdés
Pár tippre, kritikára lenne szükségem, amiből tanulhatnék. Töltök fel képet. Komolyabban szeretnék foglalkozni a rajzolással. Kérlek segítsetek! 18/L

2012. júl. 27. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
mit értesz nem hobbiszinten? én nem dolgozom rajzolásban de majdnem fotoszinten rajzolok ha ez segitség lehet.
2012. júl. 28. 06:51
 2/7 A kérdező kommentje:
a nem hobbi szinten alatt csak azt értettem, h nagyon érdekel a rajzolás, és nem szeretném abbahagyni, elhanyagolni, hanem a meglévő kicsiny tudásom komolyabban fejleszteni!:) facebookon fent vagy esetleg? Te tanultál valahol a rajzolásról, vagy csak magadtól?
2012. júl. 28. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
ez attól függ, hogy tehetséges vagy vagy nem. Ha semmi tehetséged nincs hozzá akkor nem tudsz mit csinálni. Privátba küldj egy képedet én elég rég óta foglalkozok rajzolással.
2012. júl. 29. 19:20
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

itt van 2 rajzom...

2012. júl. 31. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Én akarok majd valamit kezdeni a rajzolással. járok rajzszakköre, és itthon is szoktam rajzolni. Bár még nem biztos hogy a rajzolásból akarok megélni majd, de vannak olyan szakmák amihez kell a rajztudás, és érdekel is az a terület. És mostanában szoktam megrendelésre is dolgozni.

15/L

2012. aug. 4. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
előzőő vagyok, nekem nagyon tetszenek a rajzaid.. bár én teljesen máshogy szoktam rajzolni.
2012. aug. 4. 23:18
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!:) tovabbra is várom a kommenteket! Én sajnos nem tudok rajzszakkörökre járni, csak itthon van lehetőségem fejleszteni valahogy eddigi tudásomat...
2012. aug. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!