Hogy lehetnék hobbiszinten színésznő?
Egész kiskorom óta álmom, hogy színésznő legyek, mindig összeszorult a gyomrom, ha színdarabot láttam, hogy miért nem én vagyok a színpadon. Most 15 leszek. A Színművészeti Egyetem kizárt, mert biztos nem vennének fel, és nem is ez a fő életcélom, mert tudom, hogy irreális. Egész kicsi szerepekkel is megelégednék, meg a fotómodellkedés is vonz (kifutós modellnek nem vagyok elég gebe). Tapasztalataim nincsenek eltekintve pár iskolai táncelőadástól. :D Most fogok újra elkezdeni táncolni. Énekelni azt nem tudok; a hallásom jó, épp ezért hallom, hogy a hangom viszont szörnyű. A színészi tehetségemmel szerintem nincs baj, bár nyilván képzésre szorulna, de kisebb koromban hobbiból szórakoztattam magam és a családtagjaim, hogy eljátszottam valamit, ők meg elhitték aztán jól kiröhögtem őket. :D
Méregdrága színitanodákat sajnos nem tudunk kifizetni, pláne, hogy nem is ad garanciát semmire...
A megjelenésem szerintem jó, önbizalmam és kitartásom is van, csak azt nem tudom, merre induljak... Tudom, hogy bazi nagy szerencse is kell hozzá, de legalább a számat ki kéne nyitni, hátha mégis repül a sült galamb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!