Naruto Shippuuden: Én NAGYON remélem h naruto sakurával jön össze! Valaki tud biztosat a témáról?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 20:20
11/25 anonim válasza:
Ha nézed a mangát, akkor látod, hogy Hinatával egyáltalán nem közömbös Naruto és Sakur(v)át meg lese sz**ja szinte.
12/25 anonim válasza:
Ha jobban szemügyre veszitek a dolgokat akkor láthatjátok hogy Naruto már nincs Sakura befolyásolása alatt és már fele annyira éljenzi őt mint annak idején.Tulajdonképpen nincs is oka dicsőiteni,hiszen milyen hamar lemondott Sasukéról és a tetejében még Narutot is átverete a Vas Földjén.Hinatával hamarabb jön össze mint Sakurával.Amúgyis ők szöges ellentéteik egymásnak.Szerintem nem illenek össze.Egyébként Sakura max unaloműzésből jönne össze Narutoval,aztán dobná mint egy darab koszos zoknit,de Hinata nem,mert ő szivből szereti.
13/25 A kérdező kommentje:
hát azért ez nem teljesen igy van!!!
2012. aug. 27. 01:51
14/25 anonim válasza:
Mi nincs így? Az, hogy Hinata szereti Narutot már lassan 10 éve? Vagy Sakura lese szarta egész végig és csak akkor szólt hozzá, mikor segítség kellett? Hinata illik Naruto-hoz más nem is. Ennyi a lényeg.
15/25 A kérdező kommentje:
oké ennek igazat adok de azért szerintem narutoval jobban összeillik sakura
2012. aug. 27. 10:06
17/25 A kérdező kommentje:
ez egy nagy baromság!
2012. aug. 28. 23:06
18/25 anonim válasza:
De tényleg így van bármit is mondasz. :)
19/25 A kérdező kommentje:
:P XD
2012. aug. 29. 20:58
20/25 anonim válasza:
Ez nem egy szerelmes manga/anime, szóval nagy eséllyel senki nem fog összejönni senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!