Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszenek ezek a nevek így...

Tetszenek ezek a nevek így magyarosan: Dzsesszika, Dzsenifer?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 00:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
hányok tőlük
2010. jan. 6. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Téged hogy hívnak?

Egyébként mindkét név szép (engem Dzsenifernek hívnak és így írják a nevem) És egyébként nem értem mit vagytok oda h h írják általában a nevet kiejteni szokás és úgyanúgy hangzik a Jessica meg Dzseszika meg a Jenifer meg a Dzsenifer. És akik azt írták h ronda név kérdezném nekik mi a nevük anna meg panna hát mondthatom gyönyörű vénasszonyok

2010. ápr. 4. 10:46
 13/16 anonim válasza:
44%

Dzsenifernek hívnak engem is, anyukám mesélte, hogy rengeteget kellet mászkálnia egyik hivatalból a másikba csak hogy Dzseni lehessen a nevem. Ők mindenáron Jennifert akartak írni. Nagyon sok helyen még mindig Jennifert írnak pedig a magyar helyesírás szerint alap nem lehetne Jennifer. Nem akartam ennyit írni,sorry :D

Nekem tettszik a nevem :)

2010. ápr. 14. 20:24
 14/16 anonim válasza:
46%

Engem Dzsenifernek hívnak, majdnem Jessica lettem.

Nem érdekel, mit mondanak mások, hogy így cigányos, avgy ugy. én nem vagyok cigány. ÉS a Dzsesszika magyarosítva nem tetszik. Csak szimplán ugy, hogy Jessica. És van, hogy Dzsenifernek írom a nevem, van hogy Jennifernek.

Vannak akik leszolják, hogy cigányos. de aztán meglátnak, és változik a vélemyénük. fehérbörü szöke lány vagyok. ennyit arol, hogy dzsenifer nevet csak cigányok választanak. és az egyik barátnőm si dzsenifer, akinek szintén szőke haja van, és világos böre.; )

2011. jún. 7. 13:21
 15/16 anonim válasza:
69%

Én amikor láttam a naptárban, azt hittem áprilisi tréfa vagy hasonló. De ezek szerint nem.

Ez az eredménye a sok maunika, meg győzike műsoroknak...

Aki ilyen nevet ad a gyerekének, sikeres ember nem lehet.

2011. júl. 13. 21:08
 16/16 anonim válasza:
76%

Kicsit érdekesen néz ki így, de ha valaki ezt akarja, és magyar, akkor nyugodtan írhatja magyarul.

És választható mondjuk az eredete, a jelentése és a hangzása miatt.

Nem feltétlenül cigányos!

2011. júl. 15. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!