Írtok mostanában könyvet?
Ha igen miről szól?
Mióta írod?
(semmit nem akarok lemásolni csak kíváncsi vagyok, nincs tehetségem az íráshoz)
én írok, regényeket - novellákat például, hogy könyv lesz e ezekből valaha is, majd elválik.
A legutóbbi, amin most dolgozom: Nem tudom ismered e Füst Mihány Boldogtalanok cimű művét, de hasonló tematikájú szerelmi háromszög regényben.
Köszi a válaszokat.
Olvasni nem hogy szeretek imádok ha jó a könyv egy éjszaka alatt kiolvasom ha rossz akkor is 1 hónap a max.
Naplót is írók, ha lesz ötletem talán elkezdek novellákat írni :D
Ha fejleszteni akarod a tehetségedek, olvass minél több rossz regényt. Példát nem tudok mondani, pedig már több is a kezembe akadt, ami nem tetszett, szerencsére nem ezek voltak többségben;) És így látod meg mások hibáit, amit később nem fogsz elkövetni. Ha egy könyv jó, nem arra figyelsz, hogy mitől jó, mert túlságosan lebilincsel az olvasás.
Ja és igen, én is írok, valami mesés lesz, amikor befejezem. Októberben kezdtem, először füzetekbe dolgoztam. Márciusra készen lett a fele, akkor abbahagytam és elkezdtem a gépen. Ebből szerintem egyesek már tudják is, ki vagyok, de mindegy:D
Már írói álnevem is van, már csak az kell, hogy végre befejezzem. xD
A történet elég összetett, van benne romantika, akció, politikai cselszövés, gyilkossági kísérlet, gyerekkori szerelmek, filozófia, tehát úgy minden, ami kell.
És rengeteg ötletem van még ezen kívül, csak nem tudok egyszerre több regényt írni. Ezután egy fantasy jön, majd minden szépen sorjában. Idő, mint a tenger!
T. S.
KÖszi a választ:D
Nagyjából énis kiépítettem idő közben egy története:D
Egy 6 éves kislányról szól, aki új cicát kap, de a kutyát egy veleszületett betegséggel adták el, és mikor ebbe belehal, a kislány depresszós lesz és senki se tud rajta segíteni, amíg nem találkozik az utcán egy újszülött kiskutyával. Hazaviszi és ez a kisállat fogja segíteni lélekben.
Juj alig bírtam abbahagyni az írást.
Szóval megindult a képzelerőm xD
kicsit nyomasztó..:s
de ilyen is kell a népnek, írd csak:D
Nos, ahogy írtam, megosztom azt a sci-fi írást.
Egyedül csak annyit kérek, hogy ha véleményezni akarod - természetesen a kérdezőre gondolok - és nem nyeri el a tetszésed, akkor azt kíméletesen írd meg :)
Mivel ez csak szárnybontogatás, ezért ne várjon senki csodát.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szerintem nagyin jó. Én nem nagyon vagyok otthonos a sci-fi be de nekem tetszik. Pár perc alatt elolvastam .. így vagyok azzal ami tetszik.
Volt hogy egy könyvet egy éjszaka kiolvastam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!