Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írtok mostanában könyvet?

Írtok mostanában könyvet?

Figyelt kérdés

Ha igen miről szól?

Mióta írod?

(semmit nem akarok lemásolni csak kíváncsi vagyok, nincs tehetségem az íráshoz)

2009. júl. 15. 23:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%

Én pl írok, egy csajról szól akinek 1 daganatot fedeztek fel az agyában, de találkozik egy emberrel aki azt mondja neki, hogy meggyógyulhat...

Aztán a többit még nem találtam ki...de mikor leülök jön az ötlet...már elég rég el kezdtem(kb 1 éve)csak a suli miatt nem volt úgy igazán időm írni, de úgy tervezem, hogy a vakáció végéig megírom.

Szerintem nem tehetség kell hanem ötlet és képzelet erő...szerintem próbálj te is írni valamit csak elkezdeni nehéz aztán majd jönnek az ötletek...akár azt is leírhatod amit álmodtál ha érdekesnek találod és kibővítheted.

Sok sikert!

2009. júl. 16. 00:09
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Én naplót írok a kisfiamnak, kb. másfél éve kezdtem, amikor megtudtam, hogy a pocakomban van. Jó lesz majd visszaolvasni.
2009. júl. 16. 00:21
 3/26 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat írjatok még.

Már párszor elkezdtem írni, de valahogy annyira semmi sem jutott eszembe és valszeg ez volt a baj h erőltettem magamat.

Mindig ugyanaz lett a történet és ezért abbahagytam. De lehet h újra elkezdek írni egyet. majd leírom miről szól.

2009. júl. 16. 00:59
 4/26 anonim ***** válasza:
87%

Nos, én inkább novellákat próbálgatok írni. Sci-fiket. Egy írásom tulajdonképpen már mondhatni, hogy kész van, meg is van a csavar a végén, de érzésem szerint nem elég hosszú ez a novellám ahhoz, hogy ez a csavar, "áll leejtős" legyen. Emiatt még próbálom csiszolgatni.

Egyébként jellemző módon egyszerre többet írok, mivel írás közben állandóan eszembe jut egy új ötlet, ami pont ide nem illik, ezért másikat kell kezdenem.

Majd ha egyszer kész lesz, akkor talán felteszem valahova :)

2009. júl. 16. 02:06
 5/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Ha megkérdezhetem .. miről szólnak a sci-fi írásaid?

Ha nem túl bonyolult köszi.

2009. júl. 16. 02:15
 6/26 anonim ***** válasza:
80%

Oka volt annak, hogy nem említettem miről szólnak. Az, hogy még nincsenek befejezve, ezért még át alakulhat a történet :D

De tudod mit, ha nagyon érdekel, akkor azt amelyikről írtam, elküldhetem neked e-mailben, csak írjál, hogy tudjam hova.

2009. júl. 16. 03:10
 7/26 A kérdező kommentje:

HA nem szeretnéd nme kell .. ha végeztél valameikkel írd le ide és majd írok ...

Amúgy mások is írhatnak .

2009. júl. 16. 03:33
 8/26 anonim ***** válasza:
37%

8-[ Nem értem...

Ha tehetséged sincs az íráshoz, ötleted sincs hozzá, akkor mégis MIÉRT muszáj írnod???...

Tudom, hogy manapság a legtöbb ember úgy gondolja, hogy neki muszáj ÍRNIA, az 1 napos "sztárok" is ontják magukból a könyveket, de ez még nem ok rá, hogy mindenki erőltesse...

Ha mindenképpen írhatnékod van, akkor vezess magadnak naplót : a napi eseményeket beleírod, ez jó elfoglaltság, érdekes visszaolvasni majd pár év múlva. :]

Vagy még jobb ötletem van : OLVASS!

Milliónyi fantasztikusan jó regény létezik, amit érdemes elolvasni, sok-sok érdekes történet, amit jó írók már megírtak és nagyon jól!

Iratkozz be egy könyvtárba, nem fogod megbánni. :D

2009. júl. 16. 05:08
 9/26 anonim ***** válasza:
85%

én egy fantáziavilágról FOGOK írni, megvan a neve is, csak direkt nem akarom "leleplezni".

Megvan az egész történet a fejemben, csak hozzákezdeni nehéz mindig.:)

2009. júl. 16. 08:05
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
én most írom az első ilyen nagyobb törimet. a magyar tanárom mindig ötöst ad a fogalmazásaimra, és mivel szeretem a fantasykat, elkezdtem írni egyet. ez úgy kezdődött, hogy filmajánlót kellett írni irodalomra. mindenkinek tetszett az enyém és azt mondták írjam meg az egészet. el is kezdtem pár hónapja, de még közel sincs kész. ha kész lesz, és gondolod elküldhetem:D
2009. júl. 16. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!