SEGITSÉG! FONTOS! MIT TEGYEK?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, fél éve foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, soha nem volt nagyobb próblémám,nem ért semmilyen trauma...fél évvel ezelött egyik napról a másikra,elkezdett foglalkoztatni a halál...és akárhányszor pl.meglátok egy kést..eszembe jut hogy megöljem magam....és egyszerűen,unom az életet,nem értem hogy mi a célja,értelme,egyszer már idegességemben elveszítettem a fejem,és kis híján elvágtam a torkom,azóta is félek magamtól....mi tévő legyek?? Nem akarom megölni magam,de ha elkap az a "nemtommi" akkor képes lennék rá. Valaki segítsen,senkinek nem merem elmondani,ez nem kamu.Fontos lenne mert lassan teljesen megőrülök.2012. júl. 25. 00:41
1/4 anonim válasza:
Keress valakit akiben megbizol és elmered mondani neki és együtt próbáljatok rájönni hogy mi okozza az öngyilkosság utáni vágyadat.
Az öngyilkos hajlamú embereknek fontos hogy legyen egy "társa" aki megérti
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
jó dolgodban nem tudos hogy mit tegyél
4/4 anonim válasza:
Ez is lehet az oka,hogy megvan mindened,elérted a céljaidat,és ennyi,nem kell már több,próbálj keresni egy társat és apránként kisebb,nagyobb célokat kitűzni magadnak,ez biztos segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!