Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítség! Azt hiszem kiszakad...

Segítség! Azt hiszem kiszakad a dobhártyám?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van ,hogy egy elég ügyetlen mozdulattal annyira benyomtam a pültisztító pálcikát a fülembe ma reggel,hogy rettenetesen fájt és rögtön el is kezdett vérezni.Ki folyt belőle egy adag vér ,ezután elállt,de azóta is ilyen véres váladék jön belőle.Egyszer elállt,és alvadt vér volt ott,de kifújtam az orrom és ismét elkezdett egy kicsit jönni belőle ez a véres valami.Azóta el telt pár óra és olyan mint ha be lenne dugulva.Ekkora fájdalmat még szerintem soha nem éreztem mint amikor ez történt!!!És bármelyik nap megszülhetek szerintetek a szülésnél ez fog fájni?Menjek vele orvoshoz vagy elmúlik magától?Nem fog elfertőződni?
2012. júl. 22. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én elmennék mindenképp orvoshoz.
2012. júl. 22. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szétcseszted a dobhártyád, gratulálok. Nem maradandó, helyre jön, de menj el a fülészetre, mert ha nagyon szétszakadt, akkor lehet, hogy varrni kell.
2012. júl. 22. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Te jó isten azonnal ÜGYELET !! mivel ma vasárnap van. vagy holnap reggel felkelsz és rögtön mész dokihoz
2012. júl. 22. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Én mentem volna de a barátom szerinz nem kell mert ez meggyógyul.Holnap reggel bemegyek mindenképp.Gondolom orvos nincs köztetek de nem tudja valaki h ettől fájhat a fejem?Olyan erős fejfájásom van hogy nem birok megmozdulni mert elkap a hányinger.Pedig vizesruháztam a fejem aztán bevettem 2 panaadolt és aludtam is több mint egy órát.Mást nem tudok bevenni mert terhes vagyok.
2012. júl. 22. 22:52
 5/5 anonim válasza:
Kérdező, visszajött a hallásod?
2023. okt. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!