Star Wars KOTOR miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
win7-m van, megcsináltam a fix-t (dll fájl) meg egyebeket de nem tudok játszani vele. elindul, öröm van, eljut a menübe és azzal a lendülettel fekete képernyő és lerakja a tálcára a játékot és sehogy nem tudom visszahozni. újraraktam, próbáltam pl. felrakni a patch-t, nem rakni fel, stb. de semmi :S2012. júl. 24. 17:58
1/1 Alaque válasza:
Szinte minden játékhoz találni Youtube-on "hogyan bírjuk működésre Windows 7 alatt" videót. Nem hiszem, hogy pont egy ilyen híres játékhoz ne lenne. Ha meg nem működik, akkor fogadd el, és játsszál helyette a megújult pasziánsszal - vagy tegyél fel a 7-es mellé egy XP-t! Win7 sok mindenre jó, de legalább annyi mindenre foscsy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!