Milyen hatása van az emberekre a marihuana-nak?
fajtától függ, de rengeteg féle hatása lehet. orvosi hatásai pl: étvágytalanság és álmatlanság csökkentése, stresszoldó, fájdalom csökkentő , depresszió ellen is jó stb.
hangulatra való hatása legtöbb fajtánál eufória, vidámság, kreativitás, álmosság , de rengeteg féle van ( több száz és ezzel még keveset mondtam, mindegyik más más hatással, ízzel, illattal stb)
én leírom amit én érzek mikor szívok:
eleinte úgy érzem, mintha nem abban a világban vagy dimenzióban lennék hirtelen mint ahol általában szoktam lenni. olyan mintha egy kicsit lebegnék, és közben meg forognék mint egy körhintán, aztán rádöbbenek a másik pillanatban hogy nem is forgok. ha beszélek akkor minden fél percben elfelejtem mondat közben hogy mit akartam mondani. érzem hogy száraz a szám, érzem hogy szárad a szemem és erőteljesen kell pislognom. hirtelen leszek éhes, és közben ha valaki más is ott van akkor nagyon könnyen elkapom a hangulati végleteket, függően attól, hogy mi történik körülöttem és mit mondanak körülöttem. ha mondjuk hirtelen megjelenik anyám akkor baromira bepánikolok, de kívülről nem látszik semmi, viszont előttem lezajlik, hogy mi lesz a következmény. ha barátnőmmel vagyok akkor egymás mozdulatain, meg sok dolgon tudunk elkezdeni nevetni hirtelen, utána meg hosszú ideig nevetünk azon ahogy a másik nevet.
én nagyon szeretem személyszerint, viszont nem támogatom a legalizálását, mert akkor valszeg olcsóbban/könnyebben hozzá lehetne jutni sokkal mint most, és akkor biztosan rászoknék. ez így nekem teljesen tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!