Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cosplayesek! Ti honnan szerzit...

Cosplayesek! Ti honnan szerzitek be a parókákat? (több infó lent)

Figyelt kérdés
Nővéremmel együtt nagyon szeretnénk cp-zni, de nem tudom honnan vegyek jó minőségű de viszonylag olcsó parókát :/ Ötlet, valaki? Arra gondoltam hogy a Vocaloid-ból cosplayezhetnénk Rin-t meg Len-t, vagy Gumi-t meg Luká-t, vagy esetleg Narutóból Narutó-t meg Sasuké-t. Légyszi segítsetek! >.<

2012. júl. 23. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem e-bayről rendelj. Ha megfelelő eladótól választasz terméket, akkor a szállítással tuti nem lesz gond. Ne olyan parókát nézz ki magadnak, amit már előre megformáztak, mert azok között biztos, hogy nem találsz olcsót. ,,Stylingolás" nélküli parókából, aminek az ára sem túl húzós, van millió. :D Én pl. feketét rendeltem 3000 Ft-ért, tökre átlagosan néz ki (egyenes, frufrus, vállig érő), de ha én is mondjuk Sasukének szeretnék öltözni, akkor akár olyanra is formázhatnám. :)))

Szóval a lényeg: e-bayről rendelj még nem formázott parókákat.

És jó szórakozást a cosplayezéshez! ^^

2012. júl. 23. 16:56
 2/4 anonim válasza:

Én egy sima egyszerű hosszú szőke parókát veszek, és befestem hajszínezővel :D

Őszi Conra készülsz? :D

2012. júl. 23. 17:03
 3/4 anonim válasza:
meg persze méretre vágom stb. (előző voltam)
2012. júl. 23. 17:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, amúgy igen, lehet hogy elmegyek az őszi con-ra is, bár még nem biztos :D
2012. júl. 23. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!