Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg hogy ne...

Hogy győzzem meg hogy ne cigizzen?

Figyelt kérdés
Van egy barátom,eddig csak hetente egy-egy szálat szívott vagy néha bulikon cigizett de már egyre gyakrabban. Nem tudom hogy győzzem meg arról hogy nem jó amit csinál és hagyja abba. Mondtam már neki és azt mondta hogy abbahagyja de nem hagyta abba. Szerintetek hogy tudnám rávenni ?
2012. júl. 23. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha én lennék az a fiú, akkor a válaszom: sehogy. De amúgy meg ha nem zaklatod ezzel, lehet hogy rájön magától. Az ember olyan, hogy ha mondják neki, hogy ne, akkor csak azért is de. Próbáld higgadtan kezelni a dolgot. De így egyébként 100% hogy rászokik, én is így kezdtem anno. Most meg napi fél doboz egy átlagos napon. Drága mulatság lesz ez, most hogy a cigi ára az egekbe szökik, ráadásul hónapról hónapra.
2012. júl. 23. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Erre még nem is gondoltam. De tényleg igazad van. Köszi a válaszodat :)
2012. júl. 23. 15:01
 3/3 anonim válasza:

Hát nekem is van egy ilyen haverom.

Én úgy szoktam hogy ha meglátok nála cigit akkor kiverem a kezéből! De komolyan. Elmagyarázom neki MINDIG, hogy milyen lesz a tüdeje és hogy keretileg csövessé tesz. Nem beszélve arról ha jövőre beszüntetik Magyarország-on. És ha most rászokik...

2012. okt. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!