Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fogfájásra tipp?

Fogfájásra tipp?

Figyelt kérdés
Tudtok valami gyors gyógymódot? gyógyszert vettem már be de még mindig fáj és eléggé.. az akupunktúrás dolog meg nem használ.
2012. júl. 21. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
régebbeb elég fogfájós voltam. már nem annyira. de ha egyszer nekem fáj akkor bizony csillagokat látok . ha gyógyszert veszel be akkor csakis az ADVIL ULTRA FORTE-t ajánlom. de ne a sima advil ultrát. az tuti hat. nekem a szájsebészeten is azt adtak. ha van otthon listerin-ed vagy akármilyen szájvíz akkor öblögess vele. és őszintén jobbulást
2012. júl. 21. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
jég, meleg párna? nekem csak azután fájt nagyon a fogam, hogy kihúzták, de én gyógyszer nélkül is kibírtam. :o
2012. júl. 21. 23:33
 3/8 anonim válasza:
meleg sós vízzel öblögess
2012. júl. 22. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el fogorvoshoz?
2012. júl. 22. 03:19
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, utolsó: magánügy :) nem azért mert félek, kb én bírom a családból a legjobban a fogászati kezeléseket is..
2012. júl. 22. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor ez esetben ajánlom neked a Quarelin tablettát,de csak óvatosan mert nagyon erős fájdalom csillapító,kezdetnek elég lesz egy felet bevenned.Képes akár kiütni az embert vagy talán Algopirynt(nem tudom hogy helyesen írtam e le) lehet már az is segítene
2012. júl. 22. 15:55
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi amúgy rubofent vettem be, kicsit elmúlt..
2012. júl. 23. 11:10
 8/8 anonim válasza:
Igyál pálinkát vagy harapj szegfűszegre.
2012. okt. 23. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!