Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Félek, hogy...

Csapólégy kérdése:

Mit csináljak? Félek, hogy anya megtudja!

Figyelt kérdés
Tegnap este,anyával összevesztem.Már 2.-jára megint megvágtam magam.De most annyira,hogy elég jól vérzett.(nem kell ezért lecseszni,van pszichológusom)de anya nem tud semmiről.Ma tettem rá fáslit és megkérdezte,hogy mi történt a kezemmel,azt mondtam,hogy semmi.Aztán mondta,hogy vegyem le.Nem vettem le,bementem a szobámba.Tudom,hogy még érdekelni fogja,hogy mi történt.Mit mondjak neki?Nem merem elmondani az igazat.Kérlek segítsetek!

2012. júl. 21. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy végül is sikerült elmondanod neki :) Remélem, többször ne fogod megvágni magad, és majd idővel egyáltalán nem is jut az eszedbe :)
2012. júl. 24. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Én most mondtam el, hogy 1 éve azért aludtam folyton, mert nem akartam élni. Eléggé kibukott.

Aztán rájött, hogy a "véletlen" ujj és kézfej elvágások nem voltak túl véletlenszerűek.

És aztán pár hete volt az az iszonyú meleg, fürdőruha felső volt rajtam, megfogta a hegeimet (amik már alig látszanak). Szóval már azokat is látta és felfogta.

Utána a felismerés, hogy miért nem veszek fel rövidnadrágot.. Annyira kiakasztotta, mint még soha semmi.

Most ő jár pszichológushoz, mert szerinte csődöt mondott mint anya.

És ha ezt már 5 éve tudja, amikor az egész elkezdődött akkor lehet nem borult volna ki ennyire.

2012. júl. 29. 01:05
 13/14 anonim válasza:

Nem kell róla leszoknod.

De most komolyan... Egy okot mondj, miért. Ja, hogy találtál? Akkor azért. :) Ha pedig nincsen elég elhatározásod ahhoz, hogy saját magad leszokj róla, nem érdemes, mert nem állsz rá készen. Nincsen okod rá, hogy leszokj róla - legalábbis nem elég jó - tehát úgyis csak visszaeső lennél.

2012. júl. 30. 02:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Már teljesen minden rendben van.Bár még néha mindig gondolok rá,de már nem tudnám megtenni.:)
2012. aug. 3. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!