Mit csináljak? Félek, hogy anya megtudja!
Én most mondtam el, hogy 1 éve azért aludtam folyton, mert nem akartam élni. Eléggé kibukott.
Aztán rájött, hogy a "véletlen" ujj és kézfej elvágások nem voltak túl véletlenszerűek.
És aztán pár hete volt az az iszonyú meleg, fürdőruha felső volt rajtam, megfogta a hegeimet (amik már alig látszanak). Szóval már azokat is látta és felfogta.
Utána a felismerés, hogy miért nem veszek fel rövidnadrágot.. Annyira kiakasztotta, mint még soha semmi.
Most ő jár pszichológushoz, mert szerinte csődöt mondott mint anya.
És ha ezt már 5 éve tudja, amikor az egész elkezdődött akkor lehet nem borult volna ki ennyire.
Nem kell róla leszoknod.
De most komolyan... Egy okot mondj, miért. Ja, hogy találtál? Akkor azért. :) Ha pedig nincsen elég elhatározásod ahhoz, hogy saját magad leszokj róla, nem érdemes, mert nem állsz rá készen. Nincsen okod rá, hogy leszokj róla - legalábbis nem elég jó - tehát úgyis csak visszaeső lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!