Csapólégy kérdése:
Mit csináljak? Félek, hogy anya megtudja!
Figyelt kérdés
Tegnap este,anyával összevesztem.Már 2.-jára megint megvágtam magam.De most annyira,hogy elég jól vérzett.(nem kell ezért lecseszni,van pszichológusom)de anya nem tud semmiről.Ma tettem rá fáslit és megkérdezte,hogy mi történt a kezemmel,azt mondtam,hogy semmi.Aztán mondta,hogy vegyem le.Nem vettem le,bementem a szobámba.Tudom,hogy még érdekelni fogja,hogy mi történt.Mit mondjak neki?Nem merem elmondani az igazat.Kérlek segítsetek!2012. júl. 21. 21:59
1/14 anonim válasza:
Juj ezt mindenképp mondd el. Az igazat: Anya megvágtam magam. El fog vinni pszichológushoz úgyis. Mondd neki, hogy nem szeretnéd, hogy ez még egyszer megtörténjen. Ne boruljon ki. Szeretnéd ha megtalálnátok a probléma forrását:)
2/14 A kérdező kommentje:
Nem merem neki elmondani,így is elég baja van,de abbahagyni meg nem akarom,amikor megvágom magam,annál nyugtatóbb érzés nincs!?:(
2012. júl. 21. 22:10
3/14 anonim válasza:
Ezt nem lehet így eltitkolni, mondd el neki szerintem, a pszichológusodnak pedig szintén mondd el. Ja, és ne csináld soha többször, tudom, hogy milyen ez, nem lecseszésből mondom. Mondd el neki az igazat, és azt is, hogy nem szeretnéd, hogy többször megtörténjen, te is erre fogsz törekedni, ezért is jársz pszichológushoz. Ne szégyelld magad emiatt.
4/14 anonim válasza:
Pedig ha nem hagyod abba sok ilyen problémád lesz még, lehet érdemes lenne helyettesítened valamivel...
5/14 A kérdező kommentje:
Hát 2szer beszéltem pszichológussal,szóval még csak most kezdtem van esély.De igazából hazudnék,ha azt mondanám,hogy "le akarok szokni".
2012. júl. 21. 22:19
6/14 A kérdező kommentje:
És milyen hellyetesítésre
2012. júl. 21. 22:22
7/14 A kérdező kommentje:
gondolsz?
2012. júl. 21. 22:22
8/14 anonim válasza:
Tudom, hogy nem akarsz "leszokni", de láas be, muszáj, és jobb minél előbb. És szerintem nem jó megoldás hasonló önbántalmazási módszerekre áttérni :S A következő alkalommal mondd el a pszichológusnak.
10/14 A kérdező kommentje:
Igen 'elmondtam' neki(vagyis lebuktam):/azt mondta,hogy ne csináljam többet és ha van valami beszéljük meg!Ne ilyeneket csinálj!Megértő volt.Köszi a válaszokat!:)
2012. júl. 24. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!