Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elveszett minden iratom, mit...

Elveszett minden iratom, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Épp most vettem észre mikor hazaértem ,hogy eltűnt az összes személyi iratom ,jogosítvány, személyi, bankkártya, lakcímkártya, adókártya stb.

Ráadásul holnap utazom nyaralni, és ugye hétvégén eleve nincs egy okmányiroda se nyitva, mit lehet tenni? Bankkártyát letiltottam, új személyit és jogosítványt igényeltem ügyfélkapun, de hát holnapra nem lesznek meg. Már nincs nyitva egy okmányiroda sem, hétvégén sem lesz, mit lehet még tenni? Hétfőn jelentsem be egy okmányirodában, hogy elvesztek a papírok?

2012. júl. 20. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Azonnal jelentsd be a rendőrségen aztán irány az okmányiroda...vigyél magaddal pénzt és hajrá...csináltatni kell ujjakat.. kapni fogsz ideiglenes papírokat ezek nagy A/4-es papírok. Ha van útleveled ideiglenesen használhatod személyazonosítóként. ilyen szituációban a rendőrök igazoltatásnál elfogadják.
2012. júl. 20. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Fontos hogy siess mert ma nincs sokáig okmányiroda.... Lehet hogy oda kéne menned élősszőr.....
2012. júl. 20. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ügyfélkapu? Nem adtak ideiglenes papírokat???
2012. júl. 20. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Már bezárt az összes okmányiroda, 15-kor. Hétfőig nem is lesznek. Jogsit kértem újat, mást nem, hátha még meglesz. A pénztárcában nem volt sok pénz legyen vele boldog, aki lenyúlta, de az iratokat hátha visszaküldi vagy ha eldobta valakiemgtalálhatja és visszahozhatja vagy postázhatja. Útlevél van átmenetileg jó lesz az azonosításra.
2012. júl. 20. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!