Azt a cigányt is elítélitek aki nem lop, nem öl és kitűnő tanuló az osztályban a legjobb és a házuk sem csúnya sőőt. Gyönyörű, az anyja keresi neki a pénzt munkából és nem segélyekből él?
Nekem biztos nem lenne veled bajom miután megismerlek de először nehéz lenne nem egy kalap alá venni a többivel mivel a 99%otok sajnos nem ilyen mint te hanem a társadalomba beilleszkedni képtelen majmok akiket ki kellene telepíteni innen minél hamarabb
De az ilyeneket tisztelem mint te vagy és nem vagy olyan mint a többi
De ha te rendesen élsz tanulsz dolgozol ,akkor nem leszel olyan mint ők érted ?:)
Mármint úgy értem,hogy a magyar szemében.
Nekem nagyon sok olyan cigány ismerősöm van,akit ez szintén zavar,hogy egy kalap alá vesszük őket.Én mindig azt mondom,amit már fent irtam,miszerint ha rendes ember vagy,akkor beilleszkedsz a társadalomba,és észre se fognak venni.
Ez a nagy általánosítás meg azért van,mert a cigányok tulnyomó töbsége nem akar kitörni se.Innen ered az,hogy ha cigány az ember nagyvalószínűséggel olyan életet él mint azok akikkel baj van.
De ha pl csak a kis hányada rabolna ölne stb,akkor sokkal kiebb lenne az előítélet is.Tudod az a probléma,hogy sokan vannak azok akik olyan eletmódot folytatnak amivel a magyar nem tud elfogadni(és más nép sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!