Le tudnátok nekem fordítani angolra? (helyesen)
azok írjanak, akik jók angolból nyelvtanilag!!
a szöveg----->Hello!örülök, hogy egyre népszerűbbek vagytok, (és egyre őrültebbek :D), biztos nagyon elfoglaltak is vagytok..
Egyáltalán nem vagyok az a sikítozós tinilány rajongó akiktől már szinte khm.. "kényelmetlenül" érzitek magatokat. Jó lenne találkozni veletek srácok, mert olyan idióták vagytok, hogy a végén még engem is leköröztök (néha, ha rossz kedvem van, mindig megnézek egy vicces videót rólatok, és már jobban érzem magam :D)
Legyen nagyon szép napotok, és ne hagyjátok abba az éneklést!!
Sziasztok!!!! xoxo
Hi,
I'm so glad you're getting more and more popular (and crazier:D), I'm sure you're really busy too.
I'm not a typical screaming fangirl, who almost makes you feel... well, uncomfortable. It'd be nice to meet you guys, because your'e such idiots that in the end you might turn out to be bigger ones than me (sometimes, when I'm in a bad mood I just watch a funny video about you, and then I feel so much better:D)
Have a really nice day, and never stop singing!!
Take care!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!