Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudnék dolgozni? És hol?

Mit tudnék dolgozni? És hol?

Figyelt kérdés

Nagyon kéne legalább valami pici munka mert gyűjtök.

10 éves lány vagyok és kellene valami munka mert nagyon szeretnék valahogyan zsebpénzt keresni. De a szüleim nem adnak ezért akkor megkeresem. Tud valaki ennyi időseknek munkát? Aki igen azt megkérem hogy írjon.

2012. júl. 20. 00:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ismerősöket körbekérdezni,lehet hogy találsz valami kutya sétáltatást vagy ilyesmit.Nem hiszem hogy diákmunkát találsz,mert ahhoz túl fiatal vagy.De tényleg rokonok vagy ismerősök biztos tudnak ajánlani vagy adni valami munkát.Én pl. 12 évesen kutyát sétáltattam amíg egy ismerősöm nyaralt.Kaptam érte egy kis pénzt de azt nagyon megbecsültem.Sok szerencsét :)
2012. júl. 20. 00:20
 2/2 nanikuki válasza:
becsongetthetnél hházak ba és mondanádd hogy pl:fűnyírást takarítst hzimuunkát kutyasétáltatást válalsz.
2012. júl. 20. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!