A rockerek most jobban elszaporodtak mint az emo/scene/goth stb?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 22:47
1/11 anonim válasza:
Mi az hogy elszaporodtak??????
Nem bogarak, vagy tetvek vagyunk, te hülyegyerek!
2/11 chrishu válasza:
A rockerek nem bogarak, hogy elszaporodnak. Pár évvel ezelőtt a rock volt divat akkor sokkal több rocker volt. Most már a rockerek rendes rockerek
3/11 anonim válasza:
Ha most szerinted sokan vagyunk akkor láttál volna minket a 80-as években. Na azok voltak évek.
5/11 anonim válasza:
haaat... rockerbol tobbet latok... Szoval szerintem jah...
6/11 anonim válasza:
Utso vagyok: AMugy a rockerek nem szaporodnak, nem bogarak :)
7/11 Alaque válasza:
De nagy hülyék vagytok a "rocker önérzetetekkel"...
8/11 anonim válasza:
Anyádnak volt önérzete mikor a világra szart?
9/11 anonim válasza:
Alaque
Búj vissza abba a szerncsétlen Anyádba míg egy pár rocker tesoval vissza nem gyúrunk az önérzetünkel eggyütt te kis SP imádó kis köcsög, hogy rohadtál volna meg anyádba...
10/11 Alaque válasza:
:D
Ha tudnátok, hogy mekkora rapper vagyok, nem mernétek ilyeneket írni! Tupac előre köszön, ha összefutunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!