Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki fogják hozni a pólókat...

GirlOfDeath kérdése:

Ki fogják hozni a pólókat amiket a Darkshop-on rendeltem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Csak azt szeretném kérdezni hogy szerintetek kihozzák azt a két pólót amit már nagyon régen rendeltem.Még régen idetelefonáltak,hogy nincs raktáron,de majd ha lesz akkor hozzák.Hát ott azt írták hogy maximum 8 hét..de ez már sokkal több volt mind 8 hét.2 pólót rendeltem még húsvét előtt.És még plusszba az a nagy baj,hogy belépni sem tudok az oldalra,mert elveszett a papírom amire rá volt írva az azonosítom meg a jelszóm.Már minden lehetségesset próbáltam és nem enged be..:(( Szerintetek ki fogják küldeni még a pólókat valamikor? Ti is voltatok már így?? ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK! KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :(

2012. máj. 31. 11:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!