Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem unalmas még, hogy amikor...

Nem unalmas még, hogy amikor adtok egy-egy segítőkész, megfontolt választ, valami tudathasadásos idióta - aki lehet, hogy olvasni sem tud - csak úgy lepontoz?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 10:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem az a tudathasadásos idióta, aki ezek miatt tépi a haját. Jutalomból minden ilyet lepontoztam (:

Köszönöm a viszonzást.

2009. júl. 16. 13:07
 12/19 A kérdező kommentje:
13:07 szerintem te is nagyokat ejakulálhatsz, amikor aznap már 100-adjára kattintasz a pirosra... Gondolom nem tetszik, hogy valakinek van esze is, ellentétben veled. Vagy egyszerűen csak ronda vagy mint a bűn és ezért utálni kell az egész világot?!
2009. júl. 16. 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell figyelembe venni a pontokat. Ha valaki 100% pontokban az nem azt jelenti hogy mindig tud segíteni hanem mindenkinem azt mondja amit hallani szeretne, persze nem mindig. Sok felszínes ember van aki lepontoz, nem merül el a mondanivaló megértésében, hanem csak egyszerűen lepontozz, mert elsőre nem érti, és tovább lép. Ne törődjön senki a pontokkal.
2009. júl. 16. 17:33
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem hogy unalmas, de iszonyatosan idegesítő is!
2009. júl. 16. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Ezt is minden héten megkérdezik. Valakit felbosszantanak, és rögtön jön az egyéb kategóriába kiadni a dühét. Engem sokkal jobban idegesítenek a minden nap feltett kérdések, mint az, hogy mennyire értékelik hasznosnak a válaszom.
2009. júl. 16. 22:34
 16/19 A kérdező kommentje:

A lepontozásnál már csak egy valami tud idegesítőbb lenni: egy okostojás hülye megjegyzéseit olvasni VÁLASZ HELYETT.

Ha netalán tisztelt 07-16 22:34 magára ismerne, akkor kérdezze már meg:

Ezt most ki kérdezte?

2009. júl. 19. 05:45
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

Szia! Akkor leírom máshogy a választ. De rohadt unalmas, hogy lepontoznak. Pont ugyanannyira unalmas, mint a "Nem unalmas még, hogy lepontoznak..." kezdetű kérdések.

Most már a kérdésre válaszoltam, a véleményem mégis ugyanaz. Na, ez már 100%-os lesz? Mert ha nem lesz 100%-os, akkor holnap én is felteszek egy kérdést, hogy miért pontozzák le a normálisan leírt véleményem olyanok, akiket zavar, ha folyton lepontozzák őket. Hm, tudod még követni?

2009. júl. 20. 23:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Te egy kicsit görbíted a teret, nem gondolod?

Amúgy ÉN nem pontoztam senkit se le, se fel. Az viszont 100%, hogy te nem vagy az... :-D

2009. júl. 21. 00:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam már sokszor. Van, hogy lezserül bepötyögök egy választ, kissé gunyoros szarkasztikus stílben. A pontozás is olyan fele-fele vagy 2/3-1/3 arányú. Aztán van, amikor nagyon összeszedem magam, komolyan veszem a kérdést, maximálisan empatikus igyekszem lenni és a legjobb tudásom szerint válaszolni. És kaptam már lepontozást szinte olyan egyértelmű válaszért is, hogy milyen színű a fű? Zöld. és jött a piroskéz. Azóta nem is nézem, hogy hány százalékosan vagyok hasznos. A pontozást is emberek követik el, ennek összes jó és rossz oldalát együttvéve.
2010. nov. 15. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!