Nem unalmas még, hogy amikor adtok egy-egy segítőkész, megfontolt választ, valami tudathasadásos idióta - aki lehet, hogy olvasni sem tud - csak úgy lepontoz?
De, unalmas, és bosszantó is. És az is bosszantó, hogy leírok egy regényt, és a kérdező el se olvassa. Pl múltkor is, csalánkiütésről kérdezett a kérdező, én 10 percen keresztül gépeltem a sztorimat, hogy hogyan lehet kijönni belőle, meg kórházban is voltam vele, és mi a megoldás, miket tanácsolok. Alattam az egyik válaszoló meg benyögött vagy két mondatot, hogy "ja nekem is volt tök gáz volt" erre a kérdező őt kérdezte, hogy "juj tényleg, és milyen volt mit szedtél rá?" holott én fentébb leírtam az összes gyógyszert, a hatásukat, hogy meddig szedtem őket, és milyen a hatásuk stb.
Írtam is, hogy hahó, minden kérdésedre megírtam a választ, miért kérdezed meg a másiktól ugyanazokat amikre már korrektül válaszoltam? Erre lelettem pontozva mint a huzat.
A pontozás rendszer szóval nekem se tetszik, jobb lenne megszüntetni.
11:19 óvodás az anyukád fia.
Akkor kifejtem bővebben és akkor talán felfogod: Én nem hajtok a toplistára, nem érdekel hány pontom van. Ellenben nagyon idegesítő, amikor hosszú perceken át püfölöd a klaviatúrát, hogy segíts valakinek egy bizonyítottan jó válasszal, ilyen pontlistára elélvező majmok meg leszavazzák a válaszodat. A kérdező meg belép, meglátja a válaszod alatt, hogy 61% és mit gondol? Azt, hogy a válaszod egy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!