Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vámpír szeretnék lenni. Ha...

Titanic. kérdése:

Vámpír szeretnék lenni. Ha valaki csúfolni akar az ne válaszoljon. Hogy lehetek vámpír?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 16:28
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
EZ nem vicces
2012. júl. 19. 12:39
 22/30 anonim ***** válasza:

milyen magasröptű kérdés...

talán kérdezd meg a barátodat, ő biztos otthon van a témában.

amúgy mostanában otthon van, mert ha kimenne a napfénybe, nagyon csillogna, nem?

2012. júl. 19. 16:05
 23/30 anonim válasza:
Remélem ez csak vicc,ne akarj vámpír lenni.:D
2012. aug. 8. 14:28
 24/30 anonim ***** válasza:
vámpír szeretnél lenni tényleg?én 14 éves vámpír vagyok és átváltoztattam már egy embert 6 napig üvöltözött a fájdalomtól!de azért elmondom mit kell tenned!juttass a testedbe vámpír mérget! amihez egy vámpír is kell!találj egy vámpírt és kérd meg hogy változtasson át!
2012. aug. 15. 11:16
 25/30 roxi11 válasza:
Lilinek igaza van :D vámir méreg az segit rajtad :)
2012. aug. 17. 14:45
 26/30 anonim ***** válasza:
szerintem nem jó vámpírnak lenni!
2012. aug. 17. 15:54
 27/30 anonim ***** válasza:

Én is szeretnèk az lenni.De nem lehet.

Szívtad te is.

2013. jan. 6. 01:01
 28/30 anonim válasza:
Én is imádom a vámpírokat.(De tudom h nem léteznek). Ha a barátod tényleg az, szerinted, kérdezd még tőle.
2013. febr. 15. 09:06
 29/30 anonim ***** válasza:
Keress egyet és ismerd meg.Már ha vannak.Én hiszek bennük.
2013. jún. 25. 16:27
 30/30 anonim ***** válasza:

Ne fikázzátok már szegényt ha hisz bennük!-.-

Ez nem akarat kérése,most magamat fogom mintázni:Hogyha halál eset vagy szerelmi bánat miatt rosszul vagy(A többieket meg szard le.Énis ezt teszem.Engem ugyan nem utálnak de én utálom őket)Szóval,a barátaiddal ne foglalkozz.Én pl.ha vagdosom magam mindig megkóstolom a véremet és vagy cukor vagy vas íze van.Ez egy kis önbizalmat ad.Igazi vámpírrá válás nem létezik,ha mégis akkor még nem tudjuk hogy hogyan kell átváltozni,vagy már történt a multban hogy vámpírokkal találoztak csak nem tudjá hogy hogyan kell átváltozni

2015. jan. 11. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!