Alvászavar? Mit tegyek? Mindíg 2-3 óráig vagyok fent
Figyelt kérdés
nem tudok elaludni de már ez ígyvan nagyon régótta hajnal 1-2-3 órakkor szoktam aludni és reggel 13-2ig kb
mit csináljak?
2009. júl. 14. 02:37
1/4 anonim válasza:
most énis vagyok fenn mert tudom hogy még ugyse birnék elaludni :/..az én szervezetem ha hozzászokik ahoz h kb 2 órakkor fexek le akkor csak 2 óra körül alszok el..hamarabb nem :/amikor már 4órakkor fexek és du3 kor kelek akkor azt soktam csinálni hogy na akkor éjszaka filmetnézek és nem alszok másnap estig..és akkor ha lefexek vagyok annyira elfáradva hogy elalszok :P..tudom hülye módszer de az alvás nállam nehéz téma csak igy birom orvosolni :/
2/4 anonim válasza:
Fekudj le hamarabb, es kelj fel korabban.
Ha akar milyen farad es almos vagy akkor is kelj fel. Csinalj programot magadnak.
Amugy nem dolgozol? Vagy sulis vagy?
En tudnek aludni, csak sajna dolgozok :)
32/l
3/4 A kérdező kommentje:
én 14 vagyok:)
2009. júl. 14. 09:40
4/4 anonim válasza:
Semmit. Én is ilyen vagyok, hiába fekszem le, nem alszom el egy előtt. Nincs ezzel semmi baj, nekem nem ártott, délig alszom, és úgy jól vagyok, csak suliban már egy kicsit gázos, hogy kifordulok a padból. Egyszer elaludtam matekon az első padban, ami össze van tolva a tanári asztallal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!