The viper kérdése:
Leírnátok nekem hogy 80 cm mennyi nézet cm -er?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 21:13
2/12 anonim válasza:
Szerintem kihozta magából a maximumot. :(
5/12 anonim válasza:
És hány éves a kapitány? Látom, nem vagy egy iq fighter. 80 cm az hosszúság, 80 cm2(négyzetcentiméter) az meg terület.
pl: 10cm x 8cm= 80cm2
És mi az hogy cm-er?
6/12 anonim válasza:
Leírnám én neked, csak ehhez alapjaiban kellene felforgatni a matematikát és fizikát. Valahogyan meg kellene oldani, hogy a mértékegységek dimenziófüggetlenek legyenek és csupán a mérőszámok ismeretében át lehessen őket váltani egymásba. Ezt próbáld meg kidolgozni, mert nekem nem megy, amíg pedig próbálkozol, ajánlom, hogy tanulmányozd a mértékegységek nevének helyesírását, mert a cm-er nem létező forma és még értelme sincs, ha kiolvasod.
7/12 anonim válasza:
Ja hogy nézet= négyzet? Akkor sem értem:D
8/12 anonim válasza:
A "cm -er" az centiméterer természetesen :)
Egyébként szívesen megmondom neked, hogy 80 cm az hány négyzetcentiméter, de csak ha te megmondod, hogy hány köbcentiméter :)
9/12 anonim válasza:
próbáld meg kiszámolni hogy a 80 cm az hány kg. onnantól már csak szorozd be gyök alatt mínusz 120-al és meg is kapod a végeredményt.
10/12 anonim válasza:
Mivel az egyik hossz-, a másik pedig területmérték, nem váltható át. Mármint ha a "nézet cm -er" négyzetcentiméter akar lenni.
Vigasztalásul annyit mondhatok, hogy 80cm-szer 80cm az 6400 négyzetcentiméter.Remélem, segítettem valamit.
Amúgy add át őszinte kollegális részvétemet a matektanárodnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!